2008-05-11 Dagen D

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
20 har gått ifrån, JIPPI :D

Sen om vi i TKOTRT går på st är lite hemligare :)
 

DeletedUser

Guest
Troddet det, men det kanske är tvärtom. -ST- har plockat ett tiotal byar av TKOTRT. Aja nevermind. Tror iaf dom hoppar på --st-- förr lr senare.

Det är från en och samma spelare som de tog byarna från. Den spelaren är dessutom inte med i TKOTRT längre. Varför vet jag faktiskt inte.
 

DeletedUser

Guest
Ska vi se lite action från den legendariska stammen 20 snart? Tar inte lång tid inann andra stammar börja våga ge sig på er om ni inte visar vad ni går för vilket är INGENTING!
 

DeletedUser

Guest
Intressant :)
Tror 20 tar det här. De flesta i 20 sitter väll vid TW 24/7 hehe ^^
Fler erfarna spelare i 20 än ST tror jag, eller? :D
 

DeletedUser

Guest
Ja steffeman det är väldigt effektivt. Ifall man möter ett spjut försvar. annars nja :( men dante är så smart så han har blandat för att vara redo för allt.
 

DeletedUser

Guest
Idioter, Maxa 17-19k yxor med 200 murbräckor och du får den starkaste armen du kan ha testa anfalla i stimulatorn mot 10k/10k standard deffense, fast man kör bara med det ifall man inte är i krig då kör man den vanliga 6k 3k 250, eller den snabba 8k 2250lc 250 . 19k yx armen kostar också mkt mer och tar längre tid att göra men är bättre än standard så käften med dig elohim du kan inte ett skit.
 

DeletedUser

Guest
Smaken är som baken, tvådelad.
 
Senast redigerad av en moderator:

DeletedUser

Guest
Nu vet Göteborg att du inte älskar henne. Hon kommer inte låta dig komma in och gå ¨på liseberg, det är ett som är säkert!
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp