Uppdatering Version 8.296

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
202
Uppdatering till version 8.296


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 19:e september och med den kommer två mindre förbättringsförslag från communityn och ett par buggfixar.

Kontohanteraren
  • För närvarande försöker Kontohanteraren köa en farmuppgradering när befolkningen nått 0 eller det inte finns tillräckligt med utrymme för att köa nästa byggnad. Själva farmuppgraderingen tar vanligtvis flera timmar, vilket betyder att det är ett ganska ineffektivt alternativ med tanke på förlusten av flera timmar då inga trupper kan produceras. Denna ändring möjliggör nu en "buffert" för när du vill att nästa farmuppgradering ska köas. Den här funktionen är inaktiverad som standard och kan konfigureras i konstruktionshanteraren separat för varje byggmall.
Nattbonus
  • Du kommer nu kunna se inställningarna för den dynamiska nattbonusen från ett gästkonto.
Buggfixar


Rekryteringsmallar
  • När man försökt aktivera en mall på en by i en specifik grupp i kontohanteraren har det uppstått ett undantagsfel. Detta fel är nu fixat.
Kontohanteraren
  • Under redigering kommer nu widgeten för Kontohanteraren att bara visa Spara och Avbryt knappar..

Feedback


Det var allt denna sensommar vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så var inte blyg utan gör det nu direkt här i tråden.


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp