Uppdatering Version 8.290

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
231
Uppdatering till version 8.290


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 4:e juli och denna gång hartotalt fyra förbättringar till funktionen Dynamiska Grupper, efterfrågade av er, vår community! Vi ber ödmjukast om er feedback på detta, och hoppas ni vill dela fler önskemål med oss om du känner att någonting saknas. Dessutom har vi en del mindre förbättringar för de mobila versionerna som innehåller visuella förbättringar och två mindre buggfixar.

Dynamiska Grupper
 • Vi har lagt till ett nytt filter som kommer visa om det finns aktiva eller inaktiva köer för kontohanteraren gällande Konstruktioner, Trupper och Forskning.
  (https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/dynamische-groepen-account-manager.203571/)
  account manager dropdown.png
 • Vi har lagt till två nya kriterier för Avståndsfiltreringen, > och <.
  distance to coordinates operators.png
 • Vi har lagt till ett nytt filter för Bärkapacitet som bör hjälpa dig när du Mass Insamlar. Det låter dig anvnda de kriterier som används för andra funktioner rean tidigare.
  (https://forum.tribalwars.nl/index.php?threads/extra-filter-dynamische-groepen-buitcapaciteit.205610/)
  loot capacity.png
 • Vi har lagt till en variabel för att filtrera inkommande attacker så du kan specificera antalet olika attacker. Som ovan kommer även detta att acceptera alla matematiska kriterier som används på andra funktioner.
 • Screenshot.png
Buggfixar


 • Arabiska versionen endast: Ett grafiskt problem med en del ikoner som visades fel på grund av Arabiskans omvända textflöde har korrigerats.
 • Ett problem med emojis som inte visats korrekt har korrigerats.

Feedback


Det var allt för denna sommar vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så kom igen och gör det direkt här i tråden.


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp