Vad hände?

DeletedUser

Guest
Nu kommer det säkert något om att dom har haft för mycket i irl osv -.-
 

DeletedUser

Guest
som så ofta. kul att starta upp men svårare att senare underhåla.

Problemet var väl att få lyssnare, men det är ju inte så konstigt då.

1. det fanns ingen struktur eller tema. Det borde varit mer prroffsigt gjort. "nyhetsuppläsningar" om diverse världars krig etck, fördjupningar i en värd varje gång..

Istället hade vi massa öhmm i etern och läsande av forum live, detta borde varit förberett så det hela haft lite mer fart.

Jag tror de flesta kände det som en plåga att lyssna på, och hade det inte varit för hälsningar och ösnkelåtarna hade folk aldrig lyssnat så länge som de gjorde.

Det är min åsikt om det hela.
 

Goblin thor

Vinnare av Värld 5
Reaktionspoäng
0
Tycker TW-radio har blivit uttjatat anyway så...

Det enda man gör är att lyssna på tråkiga låtar som man kan söka upp själv om man vill lyssna på, och ibland har dem en tävling då man vinner en TW t-shirt eller lite premiumpoäng men bara om dem har ett visst antal lyssnare vilket de nästan aldrig lyckas uppnå.
 

DeletedUser

Guest
som sagt det som hände/händer är väl mer att man som radiopratare inte orkar engagera sig särskillt mkt när lyssnarna sviker, nu finns det säkert anledningar till att folk inte lyssnar, men tw-radio är en form av ge och ta förhållande, där vi skall ge lyssnarna det dom vill ha, samtidigt som lyssnarna skall ge oss tiden och välja att lyssna.
när lyssnar antalet ligger runt 10-15 pers så känns det inte så super roligt att sända helt enkelt. sen det där med att lotta ut saker, nu är fakta så att vi på tw-radio inte har några rättigehter vilket gör att vi heller inte kan lotta ut massa prem sopm både nino och gaffel kan göra eftersom det då kommer kosta oss pengar privat.
 

DeletedUser

Guest
Tycker att det borde läggas in mer nyheter, mer info, mer lite random prat! kanske inte bara låtar och TW ^_^
 
Topp