Värld EN105

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Även om det kanske är i sista sekunden, kommer här en översättning av inställningarna på den nya värld som startat på den internationella servern inför servermergen.

Notera att de inte anger alla inställningar på samma sätt, eller likadant som vi är vana vid och att eventuella frågor/feedback på inställningarna bör ställas i ursprungstråden på den internationella versionens forum.Värld EN105


Hastighet:1.0
Enhetshastighet:1.0
Paladin:Nej
Bågar:Ja
Kyrka:Nej
Vakttorn:Ja
Adelssystem:Mynt
Moral:Poäng & tidsbaserad*
Bonusbyar:Ja
Barbarbyar:Växer till 3500 poäng
Smedja:Enkel smedja
Nybörjarskydd:6 dagar
Nybörjarskydd ratio*:1/30 för 20 dagar
Fejkgräns:Nej
Nattbonus:Nej
Milis:Ja
Stamgräns:40
Maximalt adlingsavstånd:-
Insamling:Aktivt
Premiumfunktioner:Samtliga
Slutscenario:Dominans 70%, ska hållas i 20 dagar
Stamkrig:Aktivt
Övrig Info:*Spelare kan välja startposition. OBS! Förregistrering*
*Anfalls- och assistansblockad på 100 ms.
*Flaggor aktiverade.


  • *Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utan stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjar skydd påbörjar nedräkningen.
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer du alltså inte få något mer val för att välja väderstreck, då du redan valt att börja så nära kartans mitt som möjligt. Du får alltså inte föremålet Förflytta.tribalwarsteamSWE1.png
Länk till ursprungligt tillkännagivande:
https://forum.tribalwars.net/index.php?threads/start-of-world-105.282193/
 
Topp