Top 10 OBA spelare (med kommentarer)

hybrid93

Member
Reaktionspoäng
11
kul grej som kanske kan få igång forumet? :p

1 Thallasian BITE 55.654 gott om kött, ni kommer fortsätta att kötta och ligger nog kvar på top 10 länge :)

2 Animaniacs *Ett 46.985 köttar på bra men har ingen aning vem som sitter här så vet inte om ni kommer att kunna fortsätta hålla OBAn uppe..

3 KimpaRageEU *ett,5 45.070 ser bra ut. köttat på bra sedan start :)

4 CltrAltDelicious BITE 42.331 blir mer kött här, är nästan 100% säker på att detta kontot kommer va med på top 5 länge

5 Snorri Sturluson BITE 41.633 största kontot på världen så det blir nog mer oba :)

6 Slash *Ett 39.949 ganska mycket oba men du farmar inte speciellt mycket vilket betyder att du inte kan ha speciellt hög trupp produktion..

7 Madness Tv 39.693 första Tv spelaren på listan, ni kötta oss i PWA ganska lätt och det överraska oss ordentlig t så man undrar ju hur bra nästa offer klarar sig :)

8 swordmastah *Två 38.313 ser ju intressant ut :) vi får se hur du köttar på längre in i världen :D

9 Cmon SuSa 36.671 mr oba ;) tar väl snart rank 1 i oba :awsm: du kommer inte försvinna från top 10

10 djdesp SuSa 31.883 stort konto så vi får se hur det utvecklar sig :)
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
Lite torrt att bara prata OBA i min smak, men gör ett försök ändå :D

1. Snorri Sturluson

Fireside - Rutinerad spelare som levererat på ett flertal världar! Inte förvånad över att du är etta, hade snarare varit besviken om du inte var ;) Tror detta konto kommer vara på topp för både OBA och poäng länge. Kötta!

2. CltrAltDelicious

Vet inte vem du är men jag har sett att du varit rank 1 på servern i poäng tidigare. Om du är ny på spelet är det verkligen kul att du satsar så hårt som du gör - keep it up! 12 byar på 60k OBA är förresten riktigt effektivt. Hoppas inte det är för många internadlingar bara ^^

3. Thallasian

3 rutinerade spelare som gemensamt är duktiga i Early och Mid. Osäkert om ni kommer köra hela vägen men det ser ju ut som en lovande start iaf. Stammen går inte att klaga på med båda 2 ovanför i denna listan, så skulle våga säga att det är 50% att ni stannar på topp 5 här tills världens avgörande krig är över.

4. Cmon

Ännu en välkänd spelare som nyligen vann v23. Ditt offensiva spel är helt klart imponerande! Överlägsen etta i modern tid vad gäller din OBA på 23an (http://sv23.tribalwars.se/guest.php?screen=ranking&mode=kill_player) Tror du kommer bli etta på denna rank så småningom. Vänta och se :sneaky:

5. djdesp

Schysst spelare som jag kört med både på v24 & v29, kul att du är aktiv och köttar. Ge BITE en utmaning för tusan, men se till att ni 2 inte gör upp om segern i förtid. Vill se en värld som håller länge för en gångs skull!

6. Animaniacs

Vet inte vem detta är men första spelaren på rankingen som varken kör i BITE eller SuSa ser det iaf ut som. Fler som dig tack! 250 murar är ganska imponerande och har kanske till viss del med OBAn att göra ^^ Sen ser det dessvärre ut som att du råkat köra in i dig själv en gång, måste ha svidit.. :/

7. KimpaRageEU

Alltid i topp på OBA i starten och en bit fram. Är alltså inte förvånad. Vet iof inte riktigt vad ditt syfte är men roligt är det :) Hoppas innerligt att du håller dig här uppe i topp till late game denna gång!

8. tbb1

Gammal spelare som köttade redan på V1. Brukar ju ligga lite i oldschool-spelares natur att kötta, inget undantag här alltså ^^ Kul att du är tillbaka i krokarna, locka gärna in fler gamla rävar om du har några att skriva till.

9. lTrepZl

Polare från V29 som förr visat hur man ska göra i early/mid! Tror ni kan finnas kvar i toppen länge om allt går som det ska. Spela offensivt, det vinner ni på med er aktivitet.

10. akion

40k OBA på 2(!) byar.. Hardcore att slåss så hårt för bara 1 erövring :cool: Gillar drivet, skulle tippa att det kommer ta en stund att bygga upp trupperna igen så ramla av listan skulle inte förvåna. Men vem vet - snart är ni kanske uppe här och nosar igen.

Over n Out
Ogiltigt aka #sv31follower
 

hybrid93

Member
Reaktionspoäng
11
fin lista felix.

kanske är lite svår men jag försöker bara få igång externa :p
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
Äsch då var roligt att kolla runt på världen lite :) Kul att du gillade den ^^
 
Topp