Noerds Dike Vs Nords Rike (innoficiell war page)

soag.

New Member
Reaktionspoäng
0
Som liten stam på denna värld är det inte tillåtet att ingå krig.

Vi avser härmed förklara krig mot Nords Rike som framhärdar i att utnyttja , missbruka och förvränga den heliga traditionella stambeskrivningen för Noerds Dike
Vi uppmanar alla Noerds vänner, bröder och systrar från servrar , laptops och traditionella datorer. för att aktivt och högljutt motsätta sig denna alarmerande övertagandet och systematiska förstörelsen av våra heliga småbyar .

Vi manar våra vänner att samordna med sina stam-medlemmar som bor i stora städer för att identifiera fall där våra heliga traditioner missbrukas , och sedan för att motstå detta övergrepp , utnyttjande oavsett specifik taktik och direkt ingripande .

Vi uppmanar traditionella stammar , stamledare och styrande råd av alla andra Tribalwars stammar , att tillsammans med oss ​​kräver ett omedelbart slut på denna skenande exploatering av våra respektive heliga traditioner genom att utfärda uttalanden som fördömer sådana övergrepp ; för det är inte den noerdigt ett dike ,

Vi uppmanar alla att agera beslutsamt och modigt i vår nuvarande kampanj för att få slut på förstörelsen av våra små byar , med tanke på vår högsta plikt som noerds : att bevara renheten i våra värdefulla traditioner för våra framtida generationer , så att våra barn och våra barnbarn kommer att överleva och frodas i tribalwars världarna.
Dike Van Noerd
Associated member of mini tribes

Ett inofficiellt svar ....
Gudne maj 29, 09:55
Ät du rubbad eller något?
 
Senast ändrad:

Tussen

Member
Reaktionspoäng
9
Såg ut som noobsens krig med blandbyar och offbyar utan MB grundat på det ovan! Bara en sådan sak jämnar ut oddsen rätt bra:p då spelar inte poäng så stor roll.

Oddsen känns ju inte så jämna, påminner mig om Tank vs Hex
Oddsen var rätt jämna men däremot var aktiviteten inte lika jämn och HEX glömde skicka anfall vilket också resulterar i att man inte får något.
 
Reaktionspoäng
0
Oddsen ökade rätt rejält när tjuriga tanten (aka Tussen) äntligen lämnade stammen, och det kunde bli lite positiv känsla i chatterna igen. Aldrig nånsin i hela mitt liv mött någon som klagar så mycket, tjurar så mycket över ingenting, och hatar så mycket på allt och alla som hon gör. Usch. Avgå.
 

soag.

New Member
Reaktionspoäng
0
kommunikation i all välmening

.................
 
Senast ändrad: