Karma

DeletedUser

Guest
Kära forumstroll, tomtar och övrigt patrask,

Ni har länge väntat på att se DSA göra något större, ni har tjatat på oss via forumet om att det ska ske. Now we make your wishes come true. Klockan 22:00:00 denna afton utgick krigsförklaringen nedan.

De Sammansvurna sa:
Kära spelare i stammen inSANE,

Vi i DSA har under de senaste 2 veckorna bevittnat hur ni frossat i de grå byarna mellan våra stammar, vi har bevittnat en väldigt ogynnsam ekonomisk politik på frontlinjerna mellan båda våra stammar. VI har försökt uppmärksamma er på vårt missnöje över era gråadlingar genom direkt återbäring av förlorad inkomst i form utav adlingar av era nytagna barbarbyar som infinner sig i vår direkta närhet. Bilden av era stats säger mer än tusen ord.

När vi ändå talar om er stams statistik utav adlingar så går det bara inte att förundrande ställa sig frågan om ledningspersonernas sätt att sköta stammen. Inom vår stam har vi haft en genomgående linje på att adlingar utav gråbyar inte ska vara mer än nödvändiga, ni verkar ha tänkt tvärtom och förespråkat och rentav rättfärdigat stammens agerande gentemot era grannar i öst (DSA) - NI, ledningen i inSANE, har nu tvingat oss till det beslut vi egentligen inte ville ta men har laddat upp för sedan vi först noterade era små adelsräder på fel sida kontinentalgränsen K54 och K55. Vi har inte heller glömt den attityd vi fick utav Cribba per post när vi försökte samtala om SuSa och deras krig emot stammen WAAWAL, vi glömmer inte och vi förlåter inte.

VI har försökt röja upp lite på våran bakgård och då fått elden besvarad, vi trodde ni skulle nöja er med en liten fakerunda som inleddes igår utav spelaren Evolutionen men ack så fel vi hade, vi har nu gett er ca 36 timmar att attackera oss hur mycket ni vill utan någon märkbar respons från vår sida. Nu väljer vi att kasta handskarna och direkt bjuda upp till en liten vals. Låt oss i god grannsämja kunna föra en dialog av hög klass gentemot varandra både in-game och ute på forumet om spelet tas dit, pajkastning kommer inte leda någonvart.

Men vi är även godhjärtade och erbjuder därför alla ni som inte vill falla offer för attacker från De Sammansvurna en möjlighet till att direkt lämna stammen inSANE utan vidare påföljder i dagsläget. Väljer ni att lämna så kontakta Povel Ramel per post och meddela detta. Detta bör göras snarast för så fort första attacken från ett konto är skickat och kö-loggar inte går att uppvisa för tiden då anfallet skickats så har ni direkt förbrukat chansen till benådning och behandlas därefter. De som hittills inte varit involverade i kriget kommer inte bli attackerade, förrens krigshandlingar sker gentemot medlemmar ur stammen De Sammansvurna.

I varmaste ödmjukhet,

De Sammansvurna

Vi är medvetna om att de är nästan hälften så små som oss, men tyvärr har vi ingen stam stor nog att kunna skapa en jämn kamp rent poängmässigt. Vi hoppas på att skickligheten hos båda stammarna är en avgörande faktor i detta krig, för att balansera upp bristen på poäng och byar hos våra motståndare.
Låt oss ha en clean fight utan fega drag som att involvera fler stammar i krigandet, må bästa stam vinna.

Med vänliga hälsningar,
De Sammansvurna
 

DeletedUser

Guest
Povel hittar inte tvålen så han låter sina kamrater leta efter den i ins byar :D
 

DeletedUser

Guest
Väldigt skickligt skriven Outlaw, du ska ha creeds hur du förmedlar krigsförklaringen och hur du använder dig av v14's politik till eran fördel. Tummen upp, lycka till på båda sidor! :)
 

DeletedUser

Guest
Vinst

Hur vi än gör kommer detta bli vinst. Antingen vinner man kriget, det är ju som kul eller så förlorar man och slutar spela TW under sommaren, man dricker öl i solen, grillar och kanske hittar sig ett par gulliga tjejer med solbrända ben som man kan förlusta sig med till nästa värld startar. Så either way så kommer detta bli kalas :cool:


Så GLHF alla involverade

/Ins|Warehousehelmet
 

DeletedUser

Guest
Kunde inte sagt det bättre själv warehouse. På med :cool: så kör vi iNS!
 

xonicen

Member
Reaktionspoäng
0
hur vi än gör kommer detta bli vinst. Antingen vinner man kriget, det är ju som kul eller så förlorar man och slutar spela tw under sommaren, man dricker öl i solen, grillar och kanske hittar sig ett par gulliga tjejer med solbrända ben som man kan förlusta sig med till nästa värld startar. Så either way så kommer detta bli kalas :cool:


Så glhf alla involverade

/ins|warehousehelmet

word! (10)
 

DeletedUser

Guest
Haha nu fattar jag varför Outlaw ville ha uppdaterad barbadlings statestik :D haha
 

TheGodOfWar

Member
Reaktionspoäng
2
Nu har vi passerat lite drygt ett dygns krigande, mycket intensiva räder utav i första hand fakesvärmar har präglat denna dag, lite slöfart i både adlingar och kött hittills från båda parter. Det är den korfattade analys vi kritiskt kan dra utav första 24 timmarna. Jag vill i alla fall tacka för ett underhållande dygn och en hittills härlig kamp in i det sista om varje by.

Peace out, and keep ze kött up!
 

DeletedUser

Guest
Side 1:
Tribes: DSA
Side 2:
Tribes: iNS

Timeframe: Senaste 24 timmarna

Antal erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 6
Sida 2: 1
Skillnad: 5

chart


Poängvärde av alla erövringar mot fiendesidan:

Sida 1: 35,251
Sida 2: 6,995
Skillnad: 28,256

chartinte för jag är inblandad men ville visa alla lite statestik med
 
Topp