HKI & Polen blir ett!

svenpa

Guest
Den 24/12 kommer HKI och Polen bli som en stam med de aktivaste och med de spelarna som gjort mest för att vi är där vi är idag. För x-antal månader sedan hade vi tillsammans 1.5 miljoner poäng medans TANK hade 12 miljoner poäng. Alltså var dem 8 ggr större än oss.

Nu har vi vänt på mapen och kartan tillsammans med alla allierade, TPE, TKT, DRH med fler stammar. Vissa har stupat för att de har krigat på vår sida men de flesta har fått behålla livet kvar på v26. Därför vill jag som ledare säga att vi har fortfarande samma mål att ta ner TF, 1st och alla gamla TANK konton för att sedan ta hem 20 hemligheter och avsluta världen. Vi hoppas att våra allianser vill vara med oss i den sista tiden på denna värld och kriga med oss som den enhet vi har varit. Vi kommer för er som vill behålla den goda relationen vi har så länge ni inte vänder er emot oss.

Vill poängtera att alla i alliansen har gjort detta möjligt genom samarbete, tyvärr kan bara 26 spelare vinna och vi i HKI och Polen har valt att ta in de mest delaktiga i stammen. Alla i alliansen kommer hyllas och finnas kvar på världen när den vinns.

/ Ledningen för HKI & Polen!