Uppdatering Flaggfarmning

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
202
Hej alla krigare!

Under de senaste åren har vi ofta noterat att våra världar förlängs på ett konstgjort sätt - istället för att uppfylla kriterierna för vinst när den väl är säkrad, hålls världarna fortsatt öppna för så kallad flaggfarmning. Detta påverkar alla spelare på världen, och för många blir det en väldigt utdragen och händelselös process.

För att motverka detta har vi nu lagt till en ny inställning/begränsning för alla världar (en världsinställning) som kommer stoppa denna flaggfarming från att gå överstyr genom att det efter en tid inte längre genereras nya flaggor. När denna begränsning för att få nya flaggor via framsteg aktiveras kommer du även se det som nya meddelanden på Flaggöversikten.

Denna inställning kan hantera, och justeras utifrån olika världsinställningar, till exempel kommer långsamma världar ha en högre/längre gräns medan snabba världar har en lägre/kortare tidsperiod. Utgångsläget är 180 dagar men detta kan höjas/sänkas av teamet. Vi kommer ta feedback och världsinställningar med i beräkningen när det ska sättas en tidsgräns.

För närvarande har följande gränser satts:
  • EN128 - 365 dagar
  • EN129 - 365 dagar
  • EN130 - 180 dagar
  • EN131 - 180 dagar
  • Alla Casual världar: 365 dagar
Vi kommer följa upp hur det fungerar på dessa världar och justera (öka) värdena om och där det i så fall behövs.

Låt oss gärna veta vad du tycker om denna uppdatering, det går bra att lämna feedback direkt här i tråden som vanligt!


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp