Event Den stora SHOWEN är tillbaka!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
613

Mästare från när och fjärran, hör nyheten! Den stora Showen är tillbaka!
Så, än en gång, kom och kämpa för ära och berömmelse!
Visa upp dig i Den stora Showen!Kära spelare,
Den stora Showen är tillbaka! Men, tack vare din feedback är det markant förändrat och bättre än någonsin! Turneringarna startar den 23:e augusti vid 12:00 och kör i 14 dagar för att avslutas den 6:e september.

Nedan hittar du en förklaring gällande vad som förändrats. Se till att du också kollar in vår video!

Vi önskar dig god lycka i den kommande turneringen!

Ditt Tribal Wars Team


Stig in på Arenan!
Showen är en turnering över hela världen, där varje spelare har sin egen mästar. Din uppgift är att tävla i dueller och förbättra din mästares skicklighet för att besegra dina motståndare. En duell startar så snart du valt en av de möjliga motståndarna som presenteras för dig på Arenan. I varje duell kan din mästares skicklighet jämföras med motsvarande hos motståndaren. Den som vinner två av de tre delarna vinner duellen.

Att vinna en duell ger dig troféer, som du sedan kan använda i eventshoppen för att byta till dig trevliga föremål, och också skicklighetspoäng. Dessa skicklighetspoäng kan användas för att öka din mästares skicklighet och därmed förbättra möjligheterna i kommande dueller. För varje vunnen duell får mästaren även rankningspoäng. Dessa avgör din mästares rankning i turneringen. För att hålla kamperna rättvisa kommer mästare att bli sammanparade med andra i deras liga, för att säkerställa att mästaren möter motståndare med ungefär samma skicklighet. Att vinna dueller resulterar i att din mästare når högre nivåer ch går upp i en högre liga med svårare motståndare men också högre belöningar som extra troféer som delas ut dagligen, beroende på vilken liga din mästare är i.


Men, dueller är jobbiga och tuffa och din mästare kommer bli skadad och utmattad. För att plåstra ihop honom efter varje duell behöver du speciella tinkturer. Varje kamp konsumerar en flaska och när de tagit helt slut måste du vänta tills dina väpnare skaffat nya. Det tar lite tid.


Få belöningar!
För din plats i ligorna och varje vunnen duell får din mästare troféer. Det finns även två uppdrag som kan ge dig ytterligare troféer under eventet. Ett går ut på att träna din mästare, och det andra på din placering i de dagliga rankningarna. Troféerna din mästare tjänat ihop kan sedan bytas mot värdefulla föremål i eventshoppen. Ta en titt och vänta inte för länge! När eventet avslutats kommer eventshoppen vara tillgänglig i ytterligare 48 timmar. Efter kommer eventet och all eventvaluta (troféer i det här fallet) att tas bort.Vi hoppas du ska gilla vårt event, och önskar dig och din mästare lycka till i turneringen!
Vi ser också fram emot att få feedback, som du kan lämna i den här tråden!