Event BETA - Paladins Stridsspel, testa vårt nyaste event!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
218
Hej allihopa,


Vårt nya evenemang "Paladins Stridsspel" (Paladin's Battle Board / Card Game Event) kommer att köras för första gången den 15e januari på Beta! Ge oss feedback i den här tråden direkt!

Paladins Stridsspel är ett kortspels-event där du kommer att få möjligheten att spela det senaste kortspelet som har dykt upp på gatorna och fångat uppmärksamheten hos både vanligt folk och de högsta adelsmännen!


Varje sida får 5 kort på sin hand.


paladinboard.png
Matchen avslutas när det finns 9 kort på planen, vinnaren kommer att vara den som har majoriteten av sina kort i spel.

För att göra detta kan du dra och släppa eller välja och klicka för att placera ett kort på en ledig bricka på brädet.

Varje kort har ett nummer på varje kant, samt en typ som visas i det övre högra hörnet av kortet.

Att placera ett anfallskort med högre numrering bredvid kanten på ett lägre numrerat försvarskort ändrar ägandet av korten till antingen blått eller rött.

Det finns 4 korttyper i detta spel. Båge, Häst, Spjut och Paladin. När ett kort placeras bredvid ett annat kort, och det offensiva kortet motverkar det andra kortet, dubblas numret som finns på motsidan i värde. Typerna kontras på följande sätt: Båge kontrar Spjut, Spjut kontrar Häst och Häst kontrar Båge. Paladinen kontrar ingen och har inga kontrar.

Du kan också se kontringarna på vänster sida av spelbrädet.

Efter att ha genomfört en match kommer du att få Märken, oavsett om du vinner eller förlorar. Men att vinna en match ger dig fler Märken. Att spela matcher låter dig också fylla din framstegsindikator, där du också får ännu fler belöningar.

Ju fler matcher du vinner, desto högre kommer du att placeras i rankingen, vilket ger dig ytterligare Märken.

Spela nu och sträva efter att bli den mest formidabla kortspelare som någonsin har synts till i detta rike. Skapa ett legendariskt rykte som även de klokaste skulle avundas!
 
Senast ändrad:
Topp