Prisutdelning - TW.se

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Härlig lista Wille :)

Och tack för att jag fick en plats ;)
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
Sådär, nu är den klar!:D

Till att börja med ska jag säga att alla spelare som finns på listan är valde efter min egna erfarenhet med dessa spelare. Det kommer därför såklart vara många som inte blir nämnda eftersom jag inte spelat tillräckligt mycket med dem för att kunna ha med dem på listan.
Världar jag själv spelat, aktivt och seriöst, är främst V10, V15, V19, V21, V23 och V24. Sedan har jag även gästspelat på diverse konton, och lirat x antal HP-servrar under tiden som passerat.
Då kör vi :)

PLAYER SKILLZ

Bästa Offensiva Spelare

[1] - [Ander] – När Björn har nått rätt storlek går det inte att stoppa honom. Det bara rullar på framåt tills det säger stopp (vilket alltså är när han nått rimmen i alla väderstreck). Hans offensiva spelidé är en av de mest centrala bitarna i det offensiva spelet, där han konstant pressar sina motståndare till att vara online. Personligen tror jag även att Björns envishet och något överlägsna ton gör att han själv vägrar ge upp, vilket alltså gör honom till den bästa offensiva spelaren jag någonsin spelat med/mot.
[2] - [Henrik338] – Jag har på en värld mött Henrik... v19.. Förmodligen fel val av värld, eftersom han på den världen konstant pushade hela sin stam till vinst. Nuts är ett bygge som Henrik själv skapade och det är helt klart anledningen till att det blev som det blev på den världen. Därav får han en plats bland de bästa offensiva spelarna jag spelat med/mot. Något som bör tilläggas är även att Henke alltid ger ett stabilt intryck till sina medspelare, trots sin ibland extremt överlägsna ton. Även det är ju viktigt! ;) (rofl)

Bästa Deffensiva Spelare

[1] - [Kåken] – v17, v21, v22, v24:rolleyes: är väl bara några av Kåkens vinster. Och det kan ju inte vara av en slump? Han tappar inte byar, oavsett hur många incs det kommer. Sen brukar han även coa med Isabelle, som jag dock själv inte känner, vilket är anledningen till att han blir ensam på denna plats i min lista. Hur som helst, behöver man aldrig känna sig orolig över att stacka honom, snarare trygg eftersom man vet att Kåken kommer ta bättre hand om trupperna än vad man själv hade gjort. :D
[2] - [Moorgarth] – Här har vi mannen, myten, legenden som klarar att fronta vem som helst. Han kan tappa byar hit och dit, men de slutar alltid i hans egna händer ändå. Förstår inte riktigt hur han gör, då det för mig är en overklighet i vissa fall.. Själv brukar han säga allt allt bygger på aktivitet och det är ju förstås en förklarning, men en hel del rutin och vana är nog en ännu bättre förklarning för mig. :)

Bästa Allround Spelaren

[1] - [Moorgarth] – Sjukt duktig på TW och förmodligen den bästa jag någonsin spelat med. Missade personligen hans V11 (där han var rank 1, tills simcity-adlandt startade). Men har hört av flera andra som lirade den att Moorgarth var grymt bra. Tror på dem, för av det jag sett på v24 finns det ärlig talat ingen bättre spelare jag känner till. Han är även som tidigare nämt rank 2 på min defflista och om det hade funnits 3 platser på offlistan så hade han även platsat där. Hans frontspel är i en egen klass och alla stammar som får en spelare som honom bör vara överlyckliga eftersom han även är extremt lätt att ha och göra med! Tummen upp!
[2] - [Mesut29] – Vet att vissa skulle sätta andra spelare betydligt högre än Mesut här. Jag tycker dock att han är grym och det är väl huvudsaken med hela den här tråden? Mesut är inte bara den där lilla jobbiga p12 som vissa har i huvudet, han är en sjukt duktig spelare som kan massor. Betydligt mer än mig själv och en drös andra som inte alltid vågar erkänna det. Han är faktiskt välförtjänt av den här platsen, grattis mannen/pojken/killen ;)

Bästa Startern

[1] - [Oxy] – När det gäller starten finns det vissa saker man kan kolla på. Dels kan det vara en snabb poängrush, det kan även vara mkt snabb farm, samt snabbt tills man adlat sin första by. Oxy, även kallad Stanozolone/Oxymetholone/IDontNeedViagra (osv) är den enda spelaren jag känner till som kan bemästra alla delarna som man tittar på i starten. Han har stenkoll på sin omgivning och har på i princip alla de senaste världarna varit i topp i början. Så det är bara att gratulera!
[2] - [Siemlo] – Många säger förmodligen emot mig när jag sätter Simon på denna plats. Fast jag har själv blivit övertygad om att han är en otroligt duktig starter som väldigt ofta lyckas hamna i toppskiktet i början av världarna. Detta betyder självklart inte att han är dålig på övriga delar av spelet. Snarare tvärtom, dvs mycket duktig overall. Det är även skönt att sätta någon annan än Hallonkräm här, eftersom jag fått för mig att det ryker väldigt mycket premiumpoäng när han är i farten. :thinking:

Bästa Midgamern

[1] - [xeM xeT] – Wille är och kommer alltid att vara en otroligt duktig spelare. Personligen har jag lärt mig massor av honom. Dessutom har Wille en egenskap som väldigt många saknar i det spelet. Han är positiv och sätter alltid stammen framför sig själv. Utan spelare som honom borde spelet inte heta TribalWars utan snarare PlayerWars eller något dylikt. Ska även passa på att hylla de 2 COs han brukar spela med, Alex och Jonas. Dom 3 på ett konto i en stam, kan gå hur långt som helst! Fortsätt så.
[2] - [Mage12] – Magnus visade på v17 att han är en sjukt duktig spelare i Midgame. Väldigt roligt att ha fått spela med honom pga hans meriter. Behövs nog inte så mycket mer motivering till denna platsen.

Bästa Endgamern

[1] - [Bengt Larsson] – Jesper krigar på tills allt motstånd är borta. Oavsett vilken form av motstånd det är. När man ser honom lira blir man själv ganska sugen på hoppa in ;) Vinsten på v16 och HP7 satte spiken i kistan och det är dessutom extra kul eftersom han är en av mina irl-polare! Dags att komma tbx mannen? ;)
[2] - [Kåken] – Kåken har vunnit i princip allt han spelat, tror faktiskt inte det går att hitta någon spelare som varit mer framgångsrik på .se. Någon får dock gärna motbevisa det. En av de bidragande faktorerna till att han varit så framgångsrik är förmodligen eftersom han alltid fullföljt sina världar, vilket vissa spelare inte alltid gör, då många tröttnar när det bara är barbs och sim city-spelare kvar. Tillföljd av detta är bevisligen Kåken en av de bästa End-game-spelarna jag känner till.

TACTICAL SKILLZ

Bästa Stam-Ledaren

[1] - [Ander] – En trygg ledare som är oerhört kunnig. Björn som jag själv haft som ledare 2 ggr (v19 samt v24) skapar alltid lugn och ro i stammen. Han värderar dessutom alla lika mycket, och stuntar i om spelaren är stor eller liten. Gillar helt enkelt hans ledarskap starkt.
[2] - [Mintcream] – Av det jag sett på .net så verkar Mintcream oerhört lättsam att ha att göra med. Han är öppen för idéer och jobbar alltid för stammens bästa. Förstår faktiskt inte riktigt hur han lyckats få ihop det så bra, när stammen trotsallt har så många färgstarka spelare. Mintcreams engagemang uppskattas alltid:)

Bästa Diplomaten

[1] - [Ogiltigt] – Nu är säkert många väldigt fundersamma - att sätta sig själv som rank 1 på en lista :thinking:.. Men om jag ska vara helt ärlig så är jag faktiskt den bästa diplomaten jag känner till. Jag brukar ha stenkoll på det mesta som händer på världen och dessutom är jag ganska duktig på att uttrycka mig i text, vilket är oerhört viktigt hos en diplomat. Har även många kontakter vilket är ganska viktigt i den typen av sammanhang. Hehe, hoppas ni inte avskyr mig för mkt pga detta ;) Och om Jnote väl skulle läsa detta av någon anledning så får du gärna skriva PM till mig så ska jag nog bevisa varför jag skrev som jag gjorde när jag struntade i avtalet mellan Gss/#TT
[2] - [Ingen] – Nej men alltså, jag tycker personligen det är svårt att sätta någon på den här listan eftersom jag själv aldrig träffat på någon som jag tycker är tillräckligt duktig, finns flera duktiga men alltså inte tillräckligt. Om jag ska nämna några får det väl vara Kyou, Lucas + kanske Jnote eftersom han var trevlig fram tills att jag började agera som han själv gjort mot Svullo.

SOCIAL SKILLZ

Spelaren Med Bästa Ryktet

[1] - [TheGodofWar] – När det kommer till rykte handlar det i mitt fall om vad andra säger om spelaren i fråga, dvs vad som skrivs och sägs. Adam, även kallad TGOW, är en spelare som är omtyckt av de flesta och hans rykte är riktigt bra! Skulle vara väldigt kul att få spela med dig, efter allt positivt jag hört :)
[2] - [Sir Hero] – En otroligt omtyckt spelare, som livar upp externa oerhört. Bra att han finns här, det gillar vi alla. Sir Hero-kontots tre spelare är även alla oerhört duktiga och har på de senaste världarna helt klart visat varför man ska respektera dem. Fortsätter de på det spåret så har de snart förstaplatsen!

Skönaste Stammisen

[1] - [Insider] - Achi är en fantastikst duktig och rutinerad spelare som har riktigt tw-blod (ic3.... *host*) Han fixar snacket, ledarskapet, motståndet, skriver på externa och tjötar i chatterna. En otroligt bra och viktig grund i en stam helt enkelt, stabilt! Utan dig är jag osäker på om Svullo/Gss skulle ~vunnit v24 ;)
[2] - [Hampus204] – Som rubriken antyder, så har vi verkligen en SKÖN stammis här! - Guldklimpen i samlingen ;) Alltid väldigt positiv o sprider dessutom glädje till andra i stammen. Är även en väldigt duktig spelare som kan mycket av spelet (y).

Jobbigaste Psykaren :cool:

[1] - [Mesut29] – Ibland kan denna Mesut vara riktigt jäkla störig, t.ex. när han av ”misstag” råkade kicka mig sisådär 20 gånger på en kväll.. Det mest irriterande med denna jäkeln är även att han är duktig på spelet, han skryter som tusan – men har även rätt i det han säger. Känn på den liksom!
[2] - [jj94] - Hahah fattar inte överhuvudtaget hur jag kunde KÖa honom på v24 o snipa min allierades (Svullo vid den tiden) tåg, känns sjukt fel i efterhand.. :( Att jag dessutom hjälpte honom överleva i rimmen :surprise: är bara helt sjuuukt – fast förmodligen en av anledningarna till att jag lyckades splitta upp ~TCP~ i två läger, Joker o ~TCP~.....blabla.... - Hur som helst :D är Jimmy en riktig psykare som man kan bli redigt trött på ibland.

Största Skypetrollet :D

[1] - [Heroic94] –Kurre är den där snubben som man kan sitta uppe med till kl 5 o snacka om brasilianska speeds(Grabbens motto = Dö-adel expert (stora speeds)) :p Vet i vilket fall inte hur mkt jag skrattade i samtalen där i början av HP13(?) när du satt o farmade åt Simon som fick göra allt roligt på erat konto..
[2] - [Deathstar] – Orginalet till kontot alltså, Sebastian. Helt sjukt vad han kan tjöta på i chatter non-stop, långt in på natten...

TRIBE SKILLZ

Bästa stammen genom tiderna (Snälla var seriös nu)

Då jag själv inte lirat alla världar är det väldigt svårt för mig att lista dom där "episka stammarna" som vissa kallar dom, därav skriver jag ner de jag tycker är mest värda sin vinst utifrån mina egna erfarenheter.

[1] - [V21 OnC] – Fanns väl sådär ~0 ”dåliga” spelare i OnC, tror ingen annan stam jag känner till skulle kunna ta detta bygget.
[2] - [V17 ICU] – Som Wille skrev tidigare, en liten extremt kvalitativ stam som höll ihop o vann världen med klass.

Värdigaste Vinnarna

[1] - [V21 OnC] - En sjukt aktiv stam som var helt välförtjänta av vinsten! Alla som säger annat kan springa o gömma sig, för denna stammen vann – helt UTAN fusk som vissa dåliga förlorare hävdar. ;)
[2] - [V19 Nuts] – Många skulle nog säga att –M- var värda vinsten på v19, men jag håller inte med. V19 var Henriks värld o även hans stam för den delen, välförtjänt!

Minst Värdiga Vinnarna

Tror nog att om man lyckats kriga till sig en vinst så är man välförtjänt av vinsten. Sen finns förstås alltid några som mergar sig till seger. Men det är fortfarande krig som funnits innan. Har därav svårt att sätta någon som minst värdig vinnare. Bör även tilläggas att jag själv spelat långt ifrån alla världar. En möjlig kanditat till detta är kanske Tank v26 (som jag själv spelar i) , men som sagt – blir ingen här idag.

Peace Out’
//Felix
 
Senast ändrad:

TheGodOfWar

Member
Reaktionspoäng
2
[1] - [TheGodofWar] – När det kommer till rykte handlar det i mitt fall om vad andra säger om spelaren i fråga, dvs vad som skrivs och sägs. Adam, även kallad TGOW, är en spelare som är omtyckt av de flesta och hans rykte är riktigt bra! Skulle vara väldigt kul att få spela med dig, efter allt positivt jag hört

^ Vänta.. va? Nog för att jag gillar positiv kritik, men det där kändes bara fel då majoriteten inte har mycket positivt att säga om mig. Annat än att jag kanske satsat lite väl hårt på de världar jag spelat och gått in för att hjälpa andra framför mig själv. Men tror ärligt talat inte att det finns mycket positivt att säga om mig längre, haha. Dock återigen, tack!
 

Ogiltigt

Well-Known Member
Reaktionspoäng
26
[1] - [TheGodofWar] – När det kommer till rykte handlar det i mitt fall om vad andra säger om spelaren i fråga, dvs vad som skrivs och sägs. Adam, även kallad TGOW, är en spelare som är omtyckt av de flesta och hans rykte är riktigt bra! Skulle vara väldigt kul att få spela med dig, efter allt positivt jag hört

^ Vänta.. va? Nog för att jag gillar positiv kritik, men det där kändes bara fel då majoriteten inte har mycket positivt att säga om mig. Annat än att jag kanske satsat lite väl hårt på de världar jag spelat och gått in för att hjälpa andra framför mig själv. Men tror ärligt talat inte att det finns mycket positivt att säga om mig längre, haha. Dock återigen, tack!

Hahah visst har jag både hört bra o dåliga saker. Fast den samlade uppfattningen jag fått är att du var kung när du spelade som mest aktivt vilket är anledningen till att du hamnar där du hamnar :)
 

DeletedUser

Guest
Bästa Deffensiva Spelare

[1] - [Kåken] – v17, v21, v22, v24:rolleyes: är väl bara några av Kåkens vinster. Och det kan ju inte vara av en slump? Han tappar inte byar, oavsett hur många incs det kommer. Sen brukar han även coa med Isabelle, som jag dock själv inte känner, vilket är anledningen till att han blir ensam på denna plats i min lista. Hur som helst, behöver man aldrig känna sig orolig över att stacka honom, snarare trygg eftersom man vet att Kåken kommer ta bättre hand om trupperna än vad man själv hade gjort. :D
Bästa Endgamern

[2] - [Kåken] – Kåken har vunnit i princip allt han spelat, tror faktiskt inte det går att hitta någon spelare som varit mer framgångsrik på .se. Någon får dock gärna motbevisa det. En av de bidragande faktorerna till att han varit så framgångsrik är förmodligen eftersom han alltid fullföljt sina världar, vilket vissa spelare inte alltid gör, då många tröttnar när det bara är barbs och sim city-spelare kvar. Tillföljd av detta är bevisligen Kåken en av de bästa End-game-spelarna jag känner till.

Tackar , men kan inte ta åt mig hela äran själv har coat med Isabelle (Quiza) sen v14, hon är min högra hand och utan henne hade det aldrig funkat .
 

Sir Hero

<img src="http://img69.imageshack.us/img69/4029/mo
Reaktionspoäng
2
Tackar , men kan inte ta åt mig hela äran själv har coat med Isabelle (Quiza) sen v14, hon är min högra hand och utan henne hade det aldrig funkat .

Mullenu :)

Ni är som gosiga bolli boll bollar båda två ;)

Men det är för sällan det ringer på Skype nu för tiden ^^ stort minus där! :D
 

Quiza

Member
Reaktionspoäng
22
Tvärtemot vad du tror och jag hejar alltid på motsatt lag, dvs laget Gsenor1 inte vill vinna ;)
 
Senast ändrad:

Nicovichen

Member
Reaktionspoäng
1
hahahahah detta måste vara den absolut sämsta lista alla katergorier jag sett!! hahahaha gjorde min kväll totalt.

tackar för det!!!!!!!
 

henrik338

GuideGud
Reaktionspoäng
40
Nu blev nick avundsjuk, fast bara nämnd 2 ggr? the fuck?

Aja felix, rätt kul läsning men de är rätt svårt o ranka.
 

Haroo

Active Member
Reaktionspoäng
0
Oerhört sårad över att jag inte återfinns någonstans grabbar, helvete. Hursom - tittar in för första gången på ett år och skall alldeles strax gå igen men innan dess namedroppar jag lite. Motiveringar hinns inte riktigt med.

PLAYER SKILLZ
En av de svåraste kategorierna
Bästa Offensiva Spelare

[1] - Eggeh
[2] - 3udd

Bästa Deffensiva Spelare

[1] - Preko - Tycka vad man vill om stamledaren för DEMONS v5 men deffa kunde han.


Bästa Allround Spelaren

[1] - TGOW
[2] - Eggeh

Bästa Startern

[1] - Hallonkräm
[2] - Oxy

Bästa Endgamern
Beror ju på hur man vill se den här kategorin. Är de dem som håller ut?
[1] - SFFN


TACTICAL SKILLZ

Bästa Stam-Ledaren

[1] - Eggeh - Krävs ingen motivering.
[2] - 3udd / Gotte91

Bästa Diplomaten

[1] - Black Sparkz - Tycka vad man vill om honom men han kunde snacka!


SOCIAL SKILLZ

Spelaren Med Bästa Ryktet
Bästa ryktet eller mest överskattad? Bästa ryktet skulle jag nog hursom ranka:
[1] - Fireside/Conrad75
[2] - cribba55

Skönaste Stammisen

[1] - Pokerhora - Har ni inte spelat med honom så jävlar har ni missat något.
[2] - Oxy - Riktigt skön han också, lite konstiga tankar men det var alltsomoftast roligt.

Jobbigaste Psykaren

[1] - Tersias


Största Skypetrollet
Extremt sköna båda två, eller sjuka i huvudet - ni väljer.
[1] - Jästa Äpplen
[2] - Pokerhora

TRIBE SKILLZ

Bästa stammen genom tiderna (Snälla var seriös nu)

[1] - SPRIT
[2] - [rs]

Värdigaste Vinnarna

[1] - SPRIT
[2] - Ecalos

Minst Värdiga Vinnarna

[1] - TYT
[2] - DEMONS
 

DeletedUser

Guest
Jag har funderat ett bra tag på att göra en sån här lista, men det är så otroligt svårt att dels få det rättvist, och dels bedöma dagens spelare mot gårdagens. Därför har jag tänkt både länge och väl, och kommit fram till att även om spelet förändrats och gått framåt har jag ju faktiskt en åsikt. Skills idag med script, farmassistenter, kontohanterare, t-trains och you name it går inte att jämföra rakt av med de skills som krävdes 2008-2009 när jag var som allra mest (läs: sjukligt) aktiv som spelare. Därför har jag försökt göra en lista utifrån mina minnen, mina synpunkter och min bedöming om hur det både låg till då, och skulle ligga till idag...


PLAYER SKILLZ

Bästa Offensiva Spelare

[1] - [SirBrobeck] - De som spelat med, men kanske framförallt emot Brobeck under hans glans dagar må säga vad de vill. En aktiv Brobeck skulle lätt sopa banan med vem som helst av de som idag klassas som elit.
[2] - [Piiwii] - Jag vet för lite om den här killen, men jag vet att det är slakt i sann Brobeck anda. Man skulle kunna tro han var en maskin, men han är nog mest tokig.

Bästa Deffensiva Spelare

[1] - [EdubbleE] - ååh säger jag bara. Jag saknar ord, och det händer liksom inte.
[2] - [-] - Jag känner ingen som kan mäta sig med EE mer än möjligen jag, och den vägen tar jag inte.

Bästa Allround Spelaren

[1] - [O.C.D] - Kåken & Isabelle under namnet jag spelat mest med denna "dynamic duo". Allround är det som krävs för att man inte bara ska ligga på topp, utan också gå i land som vinnare. Den här duon har allt.
[2] - [Ruscam] - Meritlistan bör tala för sig själv.

Bästa Startern

[1] - [Pokermyra och Vurpan] - Dom hann väl starta typ 350 konto vardera samtidigt som vi andra startade ett var? Svårslaget faktiskt...
[2] - [-] - Tänker inte skriva någon specifik här, eftersom förutsättningarna för starterna ändrats brutalt under åren. Det går liksom inte att hitta en spelare som känns bättre än andra när det skiftat så.

Bästa Midgamern

[1] - [Fredrikslayer] - Bästa cospelare jag någonsin haft!
[2] - [Spatt] - Det finns ingen som orkar ånga på så, och hålla tempot uppe fast det är tråkigt som Spatt gjorde!

Bästa Endgamern

[1] - [Sir Väs] - Er uthållighet är av sällan skådade proportioner, när alla andra tappar gnistan fortsätter ni!
[2] - [-] - Jag väljer att inte sätta någon här då det jag ser som endgame (alltså harva runt på servern ett år eller så efter att den är vunnen inte existerar längre)!

TACTICAL SKILLZ

Bästa Stam-Ledaren

Jag kommer inte kunna sätta någon här, då det som regel varit jag själv som varit ledare i stammarna jag spelat och utan egen erfarenhet är det väldigt svårt att sätta någon.

[1] - [-] - -
[2] - [-] - -

Bästa Diplomaten

[1] - [SirBrobeck] - Om starta krig är syftet var han den ultimata diplomaten.
[2] - [Södertälje] - Mannen med hjärtat, omtanken och driften att prata omkull alla! Han kunde kommunicera med och hade förståelse för alla!

SOCIAL SKILLZ

Spelaren Med Bästa Ryktet

[1] - [Salle69] - Jag tror aldrig jag någonsin hört ett ont ord om den här killen, från någon.
[2] - [Tussi89] - Man bara måste älska Tussi!

Skönaste Stammisen

[1] - [Mintcream] - Killen som säger vad han tycker, och som sällan låter det bli för lugnt i leden!
[2] - [Keyser] - Ingen stam är riktigt komplett utan fantaflaskor!

Jobbigaste Psykaren :cool:

[1] - [SirBrobeck - Ja, igen! Ni som inte var kläckta på den tiden har en del läsning att ta igen i v2 forumet!
[2] - [Jan Banan1] - Glömmer aldrig dina kommentarer om miljonbyggen på v11!

Största Skypetrollet :D

Tänker inte lämna några namn här, jag ser inte syftet med att skypetrolla... orka det.

[1] - [-] - -!
[2] - [-] - -!

TRIBE SKILLZ

Bästa stammen genom tiderna (Snälla var seriös nu)

[1] - [Bringt - v2] - 8 personer tog ner 200+, känner inte jag behöver motivera det ett dugg!
[2] - [ICU - v17] - Vi startade servern för att vinna, och det rådde aldrig någon tvekan om att vi skulle fixa det!

Värdigaste Vinnarna

[1] - [TCO - v2] - Hamnar på första plats på grund av det absurt lång end-game vi fick genomlida!
[2] - [ICU - v17] - För att vi vann servern med SJU medlemmar. Hur många stammar på .se har gjort det?

Minst Värdiga Vinnarna

Har svårt att se man kan vara "ovärdig" om man lyckas gå i land som vinnare av en server. Antingen har man lyckats diplomatiskt, strategiskt, eller krigiskt. Men vinner gör man aldrig som av en händelse eller av en slump..

[1] - [-] - -!
[2] - [-] - -!

Min egen kategori:

SPELARE JAG INTE KAN VARA UTAN

[1] - [Forsbeerg] - Min.. inte vet jag vad du är, men TW är inte TW utan dig!
[2] - [Keyser] - Vapenbroder, Cospelare, ledstjärna, vän och själsfrände!
 
Topp