Det Södra Kungadömets svar till Lillebror Knight

DeletedUser

Guest
Ohoj, läsare av värld 1s PoP-forum.

Som de flesta av er redan uppmärksammat, så har stammen Knight's Creed (mest känd bland ordentliga spelare som Lillebror) förklarat krig mot sina f.d. allierade, Det Södra Kungadömet. Ovanpå detta så har chefen i Lillebror, Lillebror HumbleSwede, gått på offensiv verbalt i forumet. Storebror -SK- känner sig självfallet glad över att vi uppfostrat en grabb med sådan pondus (att spänna bröstkorgen vid ett överläge av nästan 40 000 byar är inte så enkelt som det låter), men samtidigt är vi smått omfamnade av en känsla av besvikelse över de lögner och missvisande påståenden som trillat ur Lillebror. Således kommer nedan ett svar på dessa påståenden, samt en historik på samarbetet mellan -SK- & Lillebror.

Som många av er med syskon där ute vet, så följer titeln Lillebror med en rad ofrivilliga komplex. Lillebror vill alltid vara lika stor som Storebror, lika stark som Storebror, lika självständig som Storebror. Historian här är inte alltför annorlunda, således kallas stammen Knight härmed för Lillebror utåt (ta det hjärtligt, Lillebror).

-SK- tecknade en allians med Lillebror under tidig höst, 2008. På denna tiden hade Lillebror inte fått chansen att visa vad de gick för, utöver en trevlig attityd och en bra geografisk position, i nacken på R.E, det Romerska Riket. All was well.

Utan att 2 gånger behöva återge R.E-historiken (som tas upp senare i inlägget), så spolar vi fram till Lillebrors symptomer av att vara ett yngre syskon. Lillebror var faktiskt en gång i tiden större än Storebror baserat på sina EGNA spelare (dvs inte baserat på vitamininjektioner från GPR, Pirate och DH). Denna storlekens fördel kan ha berott på att Storebror på den tiden var 30 spelare, medans Lillebror var 56. Men sedan hände något - Storebror började växa ikapp! Massvis med mindre regionala krig förde Storebror allt närmre Lillebrors försprång, trots ett fortsatt numerärt underläge. Lillebror lät snabbt 2 av sina komplex genomlysa strax innan kriget med stammen Pirate. Lillebror hade länge VILJAT gå på Pirate, men inte riktigt haft självförtroendet som krävts. Som småbrödrar ibland gör, frågade därför Lillebror mig ifall ett angrepp emot Pirate skulle rendera skydd från Storebror, ifall stora stygga vargen DH kom och besökte Lillebror. Storebror -SK- hade självfallet ställt upp, och klargjorde även sin lojalitet och beskyddande roll för Lillebror. Detta nyfunna självförtroendet resulterade i Lillebror vs. Pirate. Detta kriget var ett fiasko för Lillebrors del (eller en succé för "båda", som Lillebror hellre vinklar det till, med tanke på hur det slutade), och med månaderna som gick, tappade Lillebror allt sitt försprång till Storebror, som till slut var störst i familjen. Rätt som det var, så kom komplex nr 2 från Lillebror - Viljan att vara störst. Med desperation för att hålla sig i närheten av Storebror på vågen, så valde Lillebror att injicera 40 Pirater i skinkan, armen och bröstkorgen. "Ordningen" återställd, Lillebror-komplexet cementerat.

Lillebror kom inte närmre "Rätt väg" när de, efter en hel del kärleksgnabb oss emellan försökte beskylla -SK- för att en av Lillebrors medlemmar hotat en Storebror med våld utanför spelet. Som många småsyskon gör, rationaliserade Lillebror sin egna hetsporres oförlåtliga agerande med att Storebror minsann kittlat Lillebror under fötterna tillräckligt länge. Inte helt oense är vi om den saken, men än mer anmärkningsvärt var Lillebror Xerxes sätt att rationalisera NÄSTA incident, där samma spelare än en gång hotade en -SK-are med våld ("jag sparar hörntänder som souvenirer" var det vi skulle undvika att läsa, va?). Ingenstans hade någon provocerat denna någon, eftersom denna någon varit bannad i en månad, och sedan kommit tillbaka just för att skriva till -SK-. Istället för att svara, ansåg Lillebror Xerxes att vi var orimliga om vi "inte bara ignorerade olaga hot", eftersom konsekvensen av att LÄSA detta, innebar ett bannat Lillebror-konto. Medans Lillebror försökte övertyga oss om att de minsann inte står bakom agerandet, valde de ändå att kämpa för att behålla kontot som bannats.
Med ovanstående vill jag inte bara återge en del av historiken mellan Lillebror & Storebror, utan även ge en liten känga till er som konstant målar upp -SK- som ohyggliga individer; Det är MYCKET ni inte vet om, som Lillebror Humbleswede & co. vet om, som har en helt annan film i biografen än den ni läst sedan i fredags. -SK- är KAXIGA, absolut inget att sopa under mattan, men -SK- är också den stam som utsatts för VÄRST retorik av någon stam på v1 sedan R.E när Bertil var i farten. Det ni läser här är det ni läser på Aftonbladet, verkligheten är sällan densamma. Tänk på det nästa gång ni fantiserar ihop antagonister baserat på ett forum för ett spel.

En annan inte helt ovanlig sida av Lillebror-profilen är en bortskämdhet som föräldrar och äldre syskon ger ynglingen, som sedan ges tillbaka av Lillebror, i form av en otacksam attityd. Lillebror är inte helt främmande till detta även på v1.
Vändpunkten i syskonkärleken kom när Storebror -SK- en dag fick nog av att se Lillebror lägga sig i Storebrors säng hela tiden (adla på våran sida staketet). Istället för att se denna fientliga handling mot Storebror som en början på ett krig, valde förlåtande -SK- att istället försöka motarbeta problemet med en kompromiss - Ett kontinentalavtal. Detta togs emot med glädje hos Lillebror, eftersom Lillebror numera slapp få handen tryckt mot spisplattan för att lära sig rätt & fel. Till Storebrors stora besvikelse fanns inte samma tacksamhet när det var dags att utöva detta i praktiken. På mindre än ett halvår lyckades Lillebror spotta på löftet till Storebror 7 gånger. Att småsyskon har svårt att lära sig saker är vi alla bekanta med, men att sedan se Lillebror försöka LJUGA sig ur situationen togs emot hårt. Efter varje incident försäkrade Lillebror HumbleSwede -SK- om att "Det ska inte hända igen, NU är alla medlemmar informerade om gränserna". Denna informativa framåtanda återspeglades inte i svaren som fotfolk i Lillebror gav oss, när vi var tvungna att sätta ned foten på individuell nivå. När vi sedan kom fram till en kompromiss som innebar 42 byar till -SK- (varav 29 plockade EFTER avtalet, dvs en kompensation på ynka 13 byar, i utbyte mot att SJU överträdelser av ett avtal, glöms bort), så flyttades erövringarna fram i mer än ett halvår. När vi väl bad Lillebror om byarna, möttes vi av den otacksamhet vi befarade från ett småsyskon. Vi blev bespottade för våran fullt rättvisa påminnelse om vad som utlovats, och byarna blev aldrig -SK-s (de blev istället gråa, eftersom spelaren vars byar hade blivit utlovade, blev bannad - Vad man bör fråga sig är; Var spelaren i fråga informerad om det överhuvudtaget när det var dags? Eller hade Lillebror HumbleSwede bara skjutit fram klockan till sommartid om och om igen?)

Otacksamheten tar inte slut i relationen mellan Storebror & Lillebror däremot. Även internt har Lillebror visat en enorm kylighet mot personerna som värnade om stammen mest. För den som någonsin lett en stam på tw, så är det SJÄLVKLART att en LEDNING utför ADMINISTRATIVT GROVJOBB. Detta innebär allt från utskick om dittan o dattan, till planering inom krig, varav det sista ter sig viktigt när man ger sig på bättre motstånd. Lillebrors GENERAL i kriget mot DH, Winzent, är f.d. ledare för en av -SK-s fiendestammar (NAOSF). Hans relation med -SK- var på bittra termer från såväl honom som oss tidigt, med tjuvnyp och käftsmällar i forum titt som tätt. Aldrig någonsin var det tvivel om att Winzent var den som JOBBADE i Lillebror däremot, och det vet alla som SPELADE i Lillebror, från 16e Januari - 13e Juni 2011. 99% av alla offensiver som syddes ihop i Lillebror, kom ifrån Winzent. Och hans inställning till -SK- ändrades snabbt, när jag skrev till honom och vädrade smutstvätt över skype en dag. Sedan dess var ändamålet att utöka samarbetet på fältet, något som sågs som positivt i Storebrors ögon, samt Winents. En liten skara personer uppskattade inte samarbetet som byggdes upp mellan Lillebror & Storebror däremot - Lillebrors resterande ledning (Bonstrom, IamXerxes & Humbleswede). Kriget var en enda lång uppförsbacke för Lillebror trots Winzents tappra insatser som ensam ledningsmedlem i krigsplanering (eller gjorde du något som kan kallas planering inför offensiv, Lillebror Humble? Kan du fördela den administrativa bördan under DH-kriget i proportion, mellan Winzent:Övriga?), och Lillebrors kyliga mottagande av Storebror i gemensamma forum till trots, så såg vi faktumet att de hade en duracellkanin i Winzent som något positivt. Sedan kom mergen med GPR, och helt plötsligt kastades Winzent ut i kylan. Varför detta skedde angår väl egentligen bara Lillebror misstänker jag (av skäl som känns rätt uppenbara - Man vet att man högg den enda som gjort något, i ryggen), men som Storebror var besvikelsen enorm. Att sveket skulle sopas under mattan inom Lillebror var ingen utmaning för Lillebror Humbleswede och co. däremot, de hade ju fått in 40 nya viljor från GPR som kunde överrösta även den mest lojala av småsyskon.

Som avslutande ord, innan Lillebror Humbleswede får den uppmärksamhet småsyskon gärna omedvetet ber om, när de gör något så extremt som att hugga Storebror i ryggen, vill jag bara säga att Lillebror Humble, Lillebror Xerxes & Lillebror Bonstrom (med inhopp av Lillasyster Barhoppan) har gjort ett enormt jobb med att tysta de röster som inte instämmer i deras klagosång & propaganda. En vis man sa en gång att "Only a tyrant needs to worry about tyrant killers", och er kampanj emot diverse kontrastlysande åsikter inom Lillebror, återspeglas i just det uttrycket. Jag hoppas er interna seger över rösterna som ifrågasatt ert ledarskap smakar sött, för heder smakar den inte (heder smakar kolhydrat, Lillebror Humble).

För Det Södra Kungadömet aka Storebror, mot Knight's Creed aka Lillebror

God jakt, god slakt !!

Mvh
Det Södra Kungadömet
 

DeletedUser

Guest
Nu när våran Herre och ledare äntligen är hemma kommer Lillebror få ett spöstraff de sent kommer glömma.
 

andrejensen

Member
Reaktionspoäng
0
Ohoj, läsare av värld 1s PoP-forum.

Som de flesta av er redan uppmärksammat, så har stammen Knight's Creed (mest känd bland ordentliga spelare som Lillebror) förklarat krig mot sina f.d. allierade, Det Södra Kungadömet. Ovanpå detta så har chefen i Lillebror, Lillebror HumbleSwede, gått på offensiv verbalt i forumet. Storebror -SK- känner sig självfallet glad över att vi uppfostrat en grabb med sådan pondus (att spänna bröstkorgen vid ett överläge av nästan 40 000 byar är inte så enkelt som det låter), men samtidigt är vi smått omfamnade av en känsla av besvikelse över de lögner och missvisande påståenden som trillat ur Lillebror. Således kommer nedan ett svar på dessa påståenden, samt en historik på samarbetet mellan -SK- & Lillebror.

Som många av er med syskon där ute vet, så följer titeln Lillebror med en rad ofrivilliga komplex. Lillebror vill alltid vara lika stor som Storebror, lika stark som Storebror, lika självständig som Storebror. Historian här är inte alltför annorlunda, således kallas stammen Knight härmed för Lillebror utåt (ta det hjärtligt, Lillebror).

-SK- tecknade en allians med Lillebror under tidig höst, 2008. På denna tiden hade Lillebror inte fått chansen att visa vad de gick för, utöver en trevlig attityd och en bra geografisk position, i nacken på R.E, det Romerska Riket. All was well.

Utan att 2 gånger behöva återge R.E-historiken (som tas upp senare i inlägget), så spolar vi fram till Lillebrors symptomer av att vara ett yngre syskon. Lillebror var faktiskt en gång i tiden större än Storebror baserat på sina EGNA spelare (dvs inte baserat på vitamininjektioner från GPR, Pirate och DH). Denna storlekens fördel kan ha berott på att Storebror på den tiden var 30 spelare, medans Lillebror var 56. Men sedan hände något - Storebror började växa ikapp! Massvis med mindre regionala krig förde Storebror allt närmre Lillebrors försprång, trots ett fortsatt numerärt underläge. Lillebror lät snabbt 2 av sina komplex genomlysa strax innan kriget med stammen Pirate. Lillebror hade länge VILJAT gå på Pirate, men inte riktigt haft självförtroendet som krävts. Som småbrödrar ibland gör, frågade därför Lillebror mig ifall ett angrepp emot Pirate skulle rendera skydd från Storebror, ifall stora stygga vargen DH kom och besökte Lillebror. Storebror -SK- hade självfallet ställt upp, och klargjorde även sin lojalitet och beskyddande roll för Lillebror. Detta nyfunna självförtroendet resulterade i Lillebror vs. Pirate. Detta kriget var ett fiasko för Lillebrors del (eller en succé för "båda", som Lillebror hellre vinklar det till, med tanke på hur det slutade), och med månaderna som gick, tappade Lillebror allt sitt försprång till Storebror, som till slut var störst i familjen. Rätt som det var, så kom komplex nr 2 från Lillebror - Viljan att vara störst. Med desperation för att hålla sig i närheten av Storebror på vågen, så valde Lillebror att injicera 40 Pirater i skinkan, armen och bröstkorgen. "Ordningen" återställd, Lillebror-komplexet cementerat.

Lillebror kom inte närmre "Rätt väg" när de, efter en hel del kärleksgnabb oss emellan försökte beskylla -SK- för att en av Lillebrors medlemmar hotat en Storebror med våld utanför spelet. Som många småsyskon gör, rationaliserade Lillebror sin egna hetsporres oförlåtliga agerande med att Storebror minsann kittlat Lillebror under fötterna tillräckligt länge. Inte helt oense är vi om den saken, men än mer anmärkningsvärt var Lillebror Xerxes sätt att rationalisera NÄSTA incident, där samma spelare än en gång hotade en -SK-are med våld ("jag sparar hörntänder som souvenirer" var det vi skulle undvika att läsa, va?). Ingenstans hade någon provocerat denna någon, eftersom denna någon varit bannad i en månad, och sedan kommit tillbaka just för att skriva till -SK-. Istället för att svara, ansåg Lillebror Xerxes att vi var orimliga om vi "inte bara ignorerade olaga hot", eftersom konsekvensen av att LÄSA detta, innebar ett bannat Lillebror-konto. Medans Lillebror försökte övertyga oss om att de minsann inte står bakom agerandet, valde de ändå att kämpa för att behålla kontot som bannats.
Med ovanstående vill jag inte bara återge en del av historiken mellan Lillebror & Storebror, utan även ge en liten känga till er som konstant målar upp -SK- som ohyggliga individer; Det är MYCKET ni inte vet om, som Lillebror Humbleswede & co. vet om, som har en helt annan film i biografen än den ni läst sedan i fredags. -SK- är KAXIGA, absolut inget att sopa under mattan, men -SK- är också den stam som utsatts för VÄRST retorik av någon stam på v1 sedan R.E när Bertil var i farten. Det ni läser här är det ni läser på Aftonbladet, verkligheten är sällan densamma. Tänk på det nästa gång ni fantiserar ihop antagonister baserat på ett forum för ett spel.

En annan inte helt ovanlig sida av Lillebror-profilen är en bortskämdhet som föräldrar och äldre syskon ger ynglingen, som sedan ges tillbaka av Lillebror, i form av en otacksam attityd. Lillebror är inte helt främmande till detta även på v1.
Vändpunkten i syskonkärleken kom när Storebror -SK- en dag fick nog av att se Lillebror lägga sig i Storebrors säng hela tiden (adla på våran sida staketet). Istället för att se denna fientliga handling mot Storebror som en början på ett krig, valde förlåtande -SK- att istället försöka motarbeta problemet med en kompromiss - Ett kontinentalavtal. Detta togs emot med glädje hos Lillebror, eftersom Lillebror numera slapp få handen tryckt mot spisplattan för att lära sig rätt & fel. Till Storebrors stora besvikelse fanns inte samma tacksamhet när det var dags att utöva detta i praktiken. På mindre än ett halvår lyckades Lillebror spotta på löftet till Storebror 7 gånger. Att småsyskon har svårt att lära sig saker är vi alla bekanta med, men att sedan se Lillebror försöka LJUGA sig ur situationen togs emot hårt. Efter varje incident försäkrade Lillebror HumbleSwede -SK- om att "Det ska inte hända igen, NU är alla medlemmar informerade om gränserna". Denna informativa framåtanda återspeglades inte i svaren som fotfolk i Lillebror gav oss, när vi var tvungna att sätta ned foten på individuell nivå. När vi sedan kom fram till en kompromiss som innebar 42 byar till -SK- (varav 29 plockade EFTER avtalet, dvs en kompensation på ynka 13 byar, i utbyte mot att SJU överträdelser av ett avtal, glöms bort), så flyttades erövringarna fram i mer än ett halvår. När vi väl bad Lillebror om byarna, möttes vi av den otacksamhet vi befarade från ett småsyskon. Vi blev bespottade för våran fullt rättvisa påminnelse om vad som utlovats, och byarna blev aldrig -SK-s (de blev istället gråa, eftersom spelaren vars byar hade blivit utlovade, blev bannad - Vad man bör fråga sig är; Var spelaren i fråga informerad om det överhuvudtaget när det var dags? Eller hade Lillebror HumbleSwede bara skjutit fram klockan till sommartid om och om igen?)

Otacksamheten tar inte slut i relationen mellan Storebror & Lillebror däremot. Även internt har Lillebror visat en enorm kylighet mot personerna som värnade om stammen mest. För den som någonsin lett en stam på tw, så är det SJÄLVKLART att en LEDNING utför ADMINISTRATIVT GROVJOBB. Detta innebär allt från utskick om dittan o dattan, till planering inom krig, varav det sista ter sig viktigt när man ger sig på bättre motstånd. Lillebrors GENERAL i kriget mot DH, Winzent, är f.d. ledare för en av -SK-s fiendestammar (NAOSF). Hans relation med -SK- var på bittra termer från såväl honom som oss tidigt, med tjuvnyp och käftsmällar i forum titt som tätt. Aldrig någonsin var det tvivel om att Winzent var den som JOBBADE i Lillebror däremot, och det vet alla som SPELADE i Lillebror, från 16e Januari - 13e Juni 2011. 99% av alla offensiver som syddes ihop i Lillebror, kom ifrån Winzent. Och hans inställning till -SK- ändrades snabbt, när jag skrev till honom och vädrade smutstvätt över skype en dag. Sedan dess var ändamålet att utöka samarbetet på fältet, något som sågs som positivt i Storebrors ögon, samt Winents. En liten skara personer uppskattade inte samarbetet som byggdes upp mellan Lillebror & Storebror däremot - Lillebrors resterande ledning (Bonstrom, IamXerxes & Humbleswede). Kriget var en enda lång uppförsbacke för Lillebror trots Winzents tappra insatser som ensam ledningsmedlem i krigsplanering (eller gjorde du något som kan kallas planering inför offensiv, Lillebror Humble? Kan du fördela den administrativa bördan under DH-kriget i proportion, mellan Winzent:Övriga?), och Lillebrors kyliga mottagande av Storebror i gemensamma forum till trots, så såg vi faktumet att de hade en duracellkanin i Winzent som något positivt. Sedan kom mergen med GPR, och helt plötsligt kastades Winzent ut i kylan. Varför detta skedde angår väl egentligen bara Lillebror misstänker jag (av skäl som känns rätt uppenbara - Man vet att man högg den enda som gjort något, i ryggen), men som Storebror var besvikelsen enorm. Att sveket skulle sopas under mattan inom Lillebror var ingen utmaning för Lillebror Humbleswede och co. däremot, de hade ju fått in 40 nya viljor från GPR som kunde överrösta även den mest lojala av småsyskon.

Som avslutande ord, innan Lillebror Humbleswede får den uppmärksamhet småsyskon gärna omedvetet ber om, när de gör något så extremt som att hugga Storebror i ryggen, vill jag bara säga att Lillebror Humble, Lillebror Xerxes & Lillebror Bonstrom (med inhopp av Lillasyster Barhoppan) har gjort ett enormt jobb med att tysta de röster som inte instämmer i deras klagosång & propaganda. En vis man sa en gång att "Only a tyrant needs to worry about tyrant killers", och er kampanj emot diverse kontrastlysande åsikter inom Lillebror, återspeglas i just det uttrycket. Jag hoppas er interna seger över rösterna som ifrågasatt ert ledarskap smakar sött, för heder smakar den inte (heder smakar kolhydrat, Lillebror Humble).

För Det Södra Kungadömet aka Storebror, mot Knight's Creed aka Lillebror

God jakt, god slakt !!

Mvh
Det Södra Kungadömet




Bla bla bla vi ses på slagfältet.
 

TheGodOfWar

Member
Reaktionspoäng
2
Kära Lillebror Andre, ska du bemöda dig med att spotta galla är detta inte rätt tråd för din del, vi har en ryktestråd för er små vilsna lillebröder och anhängare (Insider, exi m.fl.).

Vår ledare har talat, nu låter vi yxorna och adelsmännen föra vår talan. Vi ses på fältet Lillebror.
 

PokerMyra

Active Member
Reaktionspoäng
0
Haha lillebror Andrejensen har du någon gång bevisat något på slagfältet?
 
Senast ändrad:

andrejensen

Member
Reaktionspoäng
0
Här lillebror Andrejensen sur?

Du bör ju inte vara så arg av dig, Lillebror humble litar ju på dig dvs dina byar är deffade samtidigt som dina opålitliga stamkamrater inte fick höra ett ord

sur nej :D nej :D alltid kul när knight skall trycka ned -sk- på jorden:D Plus somalia´s skitsnack på 100 sidor wow ingen läser de mer än er :D

det ända vettiga somalia sa var " god jakt god slakt" :)
 

DeletedUser

Guest
Beklagar att Lillebror Andrejensen inte kunde bemöda sig med att skriva mer än blablabla som svar på mitt inlägg. Småsyskon hör oftast det de vill, och agerar därefter. Med denna skojfriska attityd följer stor ambition och självständighet, men också många misstag. Jag önskar Lillebror Andrejensen all lycka med den attityden, och hoppas att du känner att du får gehör för dina tankar & idéer från Lillebror-ledningen.
 

DeletedUser

Guest
Och somalia du borde skriva böcker ist, känns som om att jag läser boken Familjen...
 

PokerMyra

Active Member
Reaktionspoäng
0
Såg du vad jag skrev? För om du kan läsa mellan raderna så är jag inte Haroo din tölp och om du vill fortsätta skriva till mig så kan du kontakta mig i PM, Lillebror.
 

DeletedUser

Guest
Pokermyra är inte en storebror, och är heller inte en vinnare av v9(som att det spelar roll på v1).

Vad lillebrödrar och storebrödrar har presterat på andra världar hör inte till tråden.
 

DeletedUser

Guest
Såg du vad jag skrev? För om du kan läsa mellan raderna så är jag inte Haroo din tölp och om du vill fortsätta skriva till mig så kan du kontakta mig i PM, Lillebror.

Jag kontaktar dig med mina yxor ist. Sen kan du fortsätta och gråta här.
 

DeletedUser

Guest
När tråden skapas med en femårings mentalitet kan man ju inte mer än vänta sig att tråden ska fortsätta i samma spår.

jag tackar dock för det då även legenderna i V1 har sjunkit till min extremt låga nivå i trollning. Nu känner även jag mig hemma :p
 

TheGodOfWar

Member
Reaktionspoäng
2
Då det är rätt uppenbart att en viss Vätterröding (kanske Lillebror vätterröding?) inte förstår trådens syfte är det inte lönt att försöka förklara det, du har ju trots allt mentaliteten av en 5 åring (dina egna ord).
 

andrejensen

Member
Reaktionspoäng
0
Beklagar att Lillebror Andrejensen inte kunde bemöda sig med att skriva mer än blablabla som svar på mitt inlägg. Småsyskon hör oftast det de vill, och agerar därefter. Med denna skojfriska attityd följer stor ambition och självständighet, men också många misstag. Jag önskar Lillebror Andrejensen all lycka med den attityden, och hoppas att du känner att du får gehör för dina tankar & idéer från Lillebror-ledningen.


hahahaha attityd hahah snacka för dig själv. Men att skriva 100 sidigt om lillebro storebro vem bryr sig?? :D inte jag iaf.
 

DeletedUser

Guest
Då det är rätt uppenbart att en viss Vätterröding (kanske Lillebror vätterröding?) inte förstår trådens syfte är det inte lönt att försöka förklara det, du har ju trots allt mentaliteten av en 5 åring (dina egna ord).

Syftet är mycket simpelt. att provocera motståndet genom att använda sig av nervärderande kommentarer Något även jag är duktig på. Att du inte klarade av att göra det i en mening säger mer om din mentala ålder om min. Jag står i alla fal för min medan du fortfarande lever i förnekelse.

och som tillägg kan sägas att jag är en fisk och ingen lillebror.
 

DeletedUser

Guest
Syftet är mycket simpelt. att provocera motståndet genom att använda sig av nervärderande kommentarer Något även jag är duktig på. Att du inte klarade av att göra det i en mening säger mer om din mentala ålder om min. Jag står i alla fal för min medan du fortfarande lever i förnekelse.

och som tillägg kan sägas att jag är en fisk och ingen lillebror.

Kul att du finns här för att lägga värderingar i alla andras affärer mintcream, förstår att du trivs i rollen som Know-it-all (jösses, god knows att jag känner igen mig, hoho ;)), men vill du sitta och säga "DETTA ÄR JU PROPAGANDA" i ett forum som kallas Politik o Propaganda, så får du gärna hålla Stating the obvious-kommentarerna för dig själv. Det är kalascoolt till en början, men folk hajar till slut, och då blir grabben som konstaterade det uppenbara inte lika cool längre, eller hur?

Till skillnad från viss propaganda, så utmanar jag dig eller någon annan forumtuffing här, att hitta ett sakfel/lögn i min text. Kan du inte fylla den funktionen så föreslår jag att du och resten av er håller er ontopic/tiger. Propaganda svider som salt i såren, men sanning svider som propplösare i halsen.
 
Topp