Officiellt! Discord

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
219
Kära spelare!

Kliv in i chatterna för strid och kamratskap när du går med i vår uppskattade, officiella Tribal Wars Discord Server. Oavsett om du är en erfaren veteran eller nyrekryterad, hittar du ett hem bland andra strateger, erövrare och allierade.

Här ekar krigets trumslag sida vid sida med vapenkamraternas skratt. Delta i livliga diskussioner, dela dina triumfer, sök vägledning från erfarna spelare eller skapa allianser som kommer att forma historiens gång i våra världar.

Vår community står som en bastion av stöd och kunskap, där varje röst värderas och varje spelare hyllas. Oavsett om du kommer från de mäktigaste av imperier eller den ödmjukaste av byar, hör du hemma här.

Förbered dina strategier, vässa dina svärd och samla dina trupper. Slagfälten väntar, och din resa börjar just här, i salarna på vår Discord-server.

Vi har lagt in en, än så länge, liten del för våra mergade marknader, där du kan skriva på svenska. Vi kommer längre fram lägga till fler kanaler då vi kommer gå över till att samla feedback via Discord.

Du hittar denna lilla svenska allmänna chat som en tråd under den stora NET communityn där vi är en del. Gå till Kanaler och Roller och se till att du först och främst har NET rollen, och sedan rollen Nordic för att kunna komma åt denna kanal.

⚔️ Välkommen till Tribal Wars Officiella Discord Kanal! ⚔️

Gå med nu!
 
Senast ändrad:

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
219
Om du inte redan har anslutit till vår Discord, måste du först välja NET.

onboarding.png


Och därefter leta upp kanalen för Nordic

Nordic.png
 
Topp