Uppdatering Version 8.297

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
202
Uppdatering till version 8.297


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 26:e september och med den kommer ett förslag från communityn och ett par mindre och större buggfixar.


Byanteckningar
  • Vi har lagt till möjligheten att sortera byanteckningar efter Stam.
Buggfixar


Bash poäng / OD / Opponenter besegrade
  • Om en spelare som har OD poäng som supporter/assisterande startar en ny stam, har dessa poäng som assisterande omedelbart tillskrivits den nya stamman. Denna felaktiga beräkning är nu fixad.
Uppdragssystemet
  • Även om vi redan fixat det tidigare hände det fortfarande att spelare inte kunde färdigställa sina uppdrag även om alla målen uppnåtts. V hoppas nu att detta problem ska vara helt borta, men om du skulle stöta på det vänligen rapportera det till supporten så vi kan titta närmare på det - vi håller tummarna för att det nu ska vara fullständigt borta.
Mobil
  • Vi har fått flera klagomål på att när du försöker "Begära resurser" och kan välja resurser har det itne fungerat att välja mängden. Detta problem ska nu vara fixat och du ska kunna begära resurser igen via mobil.

Feedback


Det var allt denna sensommar vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så var inte blyg utan gör det nu direkt här i tråden.


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp