Uppdatering Version 8.288 - 8.289

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Uppdatering till version 8.288 - 8.289


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 27:e juni och denna gång har vi en mindre summering från de två senaste uppdateringarna 8.288 och 2.289, som inkluderade två buggfixar och en förbättring för vår mobil app.

Dessutom har våra utvecklare jobbat hårt för att förbättra Här Är Drakar eventet. Dessa förbättringar kommer att kommuniceras i tillkännagivande nästa gång eventet körs, och vi hoppas det ska göra eventet lite trevligare.

Mobil
  • Vi har lagt till en "Exportera Rapport" knapp i apparnas skärm för rapporter eftersom detta saknats i de mobila versionerna av Tribal Wars tidigare.
Buggfixar

  • Ett problem mes HästHerrarnas Mästerskap eventen som gjorde att vissa spelare inte fick upp en sammanfattnings popup har nu korrigerats.
  • Ett problem med Uppdragssystemat har blivit fixat, det visade att ett nytt Uppdrag var tillgängligt trot att så inte var fallet.
Feedback


Det var allt för denna sommar vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så kom igen och gör det direkt här i tråden.


Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp