Uppdatering Version 8.285

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
182
Uppdatering till version 8.285


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 9:e maj och vi har ännu en liten uppdatering till er!

De senaste veckorna har vi varit upptagna med att jobba på olika små förbättringar i bakgrunden och buggar som behövde elimineras på Beta för att sedan vara borta innan de kom till de olika marknaderna. Visste du att man genom att rapportera buggar på Beta kan bli belönad med Premiumpoäng? Så ge dig över dit och registrera dig för att hjälpa till att förbättra Tribal Wars (som en extra bonus får man ju också testa en del saker innan de släpps för spelare på de vanliga marknaderna!); https://www.tribalwars.works/

Mobila Förbättringar
  • Det är nu möjligt att radera flera poster samtidigt i Stamforumen, om du har rättigheterna att moderera i forumet.
  • Vi har lagt en "Rekrytera" knapp överst på bylistan på Massrekryteringssidan så du inte behöver skrolla hela vägen ner till slutet av listan för att göra det.
Buggfixar

  • Fram till en av de senaste uppdateringarna var det möjligt att när man skapade en handelsmall följde resurserna från en föregående skeppning av resurser med som förslag till den nya. Detta togs bort men eftersom en hel del av er vill ha tillbaka det har vi lagt in det igen.
Feedback


Det var allt för denna vecka! Vi uppskattar alltid om du vill dela din feedback med oss! Så kom igen och gör det direkt här i denna tråden.

Med vänliga hälsningar,

tribalwarsteamSWE2.png
 
Senast ändrad:
Topp