Uppdatering Version 8.255

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
184
Uppdatering till version 8.255


Hej alla krigare!

Vår nästa uppdatering kommer att släppas måndagen den 23:a augusti och med den kommer ett par mindre buggfixar och tre större ändringar!

Buggfixar  • Ett problem med att belöningar för det nya Uppdragssystemet inte fungerar korrekt efter överföring från en värld till den annan har åtgärdats.
  • Ett problem med olika sluttider för rekryteringen i en by och rekryteringsöversikten har åtgärdats.
  • Ett problem med att Belöningar inte startas om efter att kontot har raderats har åtgärdats.
Vi är också glada att kunna meddela att vi har omarbetat endgamen Upplysningens Ålder, Den Stora Belägringen och RunKrig! De främsta klagomålen om dem som du, vårt Community gett oss var att moralsystemet bryter sönder endgamen helt. Det var lätt att utnyttja och i ärlighetens namn inte särskilt roligt för någon. Detta har åtgärdats nu! Låt oss gå igenom detta och exakt se vad som hänt:


  • För RunKrig betyder det att om en lågpoängspelare kontrollerar en runby kommer attacker mot runbyn inte att påverkas av moral om angriparen har fler poäng.
  • För Upplysningens Ålder betyder detta att om en llågpoängspelare kontrollerar en Universitetsby, kommer attacker mot Universitetsbyn inte att påverkas av moral om angriparen har fler poäng
  • För Den Stora Belägringen betyder detta att stadsdelar som kontrolleras av spelare inte kommer att dra nytta av moralskydd om angriparen har fler poäng.
Vi hoppas att dessa förändringar kommer att fixa endgamen och göra dem till en fantastisk upplevelse!

Feedback


Det var allt för den här veckan! Om du vill dela din feedback med oss, kan du göra det direkt i denna tråden!

Med vänliga hälsningar,


tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp