Uppdatering Version 8.225

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
625
Uppdatering till version 8.225

Hej alla krigare!
Vår nyaste uppdatering kommer att släppas måndagen den 26e oktober, och vid sidan av en del förberedelser för Steam starten - har vi även lagt till en hel del ändringar, förbättringar och fixar som ni spelare efterfrågat. Och en liten extra överraskning så låt oss kolla på vad vi har här!

Sorterbara grupper på kartan


Detta är ett community-förslag; Just nu kommer grupper på kartskärmen sorteras efter när de skapats. Vi har gjort det bättre!

Nu kan spelare ordna grupperna fritt på kartan som de vill. Funktionerna för att sortera om från gruppmenyn kommer också att vara tillgängliga i "Hantera highlights".
Den översta gruppen kommer alltid att visas först, följt av 2: a, 3: e, och så vidare. Och sist men inte minst: Du kan också välja vilken grupps ikoner som ska visas på kartskärmen!
Detta bör göra organisationen av dina grupper mycket enklare!


Sorterbara truppöversikten


Ytterligare ett community-förslag! Om dina trupper är stationerade i ett par olika byar kan du för närvarande inte enkelt sortera dem efter avstånd i truppöversikten. Vi la ner lite jobb på detta, och nu ska det inte längre vara ett problem att sortera efter avstånd!


Ändring till förlusten av Stam Prestige


Den här gången fortsätter vi bara rulla på; Vi har också gjort en del förändringar i hur Stam Prestige hanteras vid olika former av inaktivitet. Om en spelare skulle bli bannad kommer stammen inte längre förlora Prestige om de sparkar ut den spelaren ur stammen. Tiden för bannen eller skälen vägs inte in - sparka ut en bannad spelare och stammen förlorar ingen prestige på det.

En ny Beta server med nya grejer!


Vi har fler nyheter! Om allt fungerar som planerat kan du kolla in vår helt nya Beta-värld "ZZ3" (från och med måndagen den 26e oktober).

Här kan du avnjuta av den första implementeringen av ett helt nytt uppdragssystem som är på väg Tribal Wars. Vi omarbetar hela vår nuvarande uppdrags setup för att göra det både mer tillgängligt och spännande, men också mer användbar för alla - och det kommer förhoppningsvis att se mycket bättre ut än tidigare! Uppdrag kommer nu att flyttas till grupper inom specifika ämnen och questlines, vilket kommer att kännas helt annorlunda än vad du är van vid. Belöningar och framsteg kommer också att vara något annat än du kanske förväntar dig. Men: Vi vill inte avslöja allt nu, eftersom vi vill ha din ärliga och opartiska feedback för den här nya, stora funktionen i spelet.


Så se till att kolla in zz3 världen på vår officiella Tribal Wars beta-server, som du hittar på menyn för att välja värld, och berätta vad du tycker!


Feedback

Vi hoppas alla dessa ändringar ska göra Tribal Wars ännu trevligare för dig!

Om du vill dela din feedback med oss, kan du göra det direkt i denna tråden!