Uppdatering Version 8.210

SuperNova

Administrator
Uppdatering till version 8.210

Kära spelare,

vår nya uppdatering till version 8.210 kommer släppas på måndag den 11: maj och innehåller följande;

Omarbetad kartgrafik


Det här är en baddare! Grafiken på våra kartor i spelet har uppdaterats helt. Det är inte bara goda nyheter för nya och mobila spelare, även Tribal Wars veteraner kommer bli uppskatta detta: Den nya kartgrafiken är baserade på vår klassiska Tribal Wars karta - ja, den allra första - men med omsorgsfullt omarbetad grafik!

Vi har aldrig varit riktigt nöjda med de senaste ändringarna för grafiken på kartan, eftersom de inte liknande den gamla designen tillräckligt mycket och såg aldrig riktigt rätt ut. Kartan har också alltid sett en smula utdaterad ut när man spelat på mobile eller hög upplösning eftersom byarna skapats för betydligt mindre skärmstorlek. För att göra kartan bättre har vi tagit våra gamla underlag och ritat om dem fullständigt med högre upplöst grafik - så äntligen kommer du slippa gå ont i ögonen när du zoomar in.

Alternativet att ändra grafiken på kartan kommer tas bort tack vare denna ändring. Men vi är säkra på att detta är ett acceptabelt byte med tanke på att kartan äntilgen ser ut som det var tänkt - och vi är säkra på att du också kommer uppskatta det!Här ser du den nya grafiken till vänster, jämfört med den gamla till höger!

Massupplösning av Adelsmän


Jippie, ytterligare ett ofta återkommande önskemål från våra spelare! Det är med glädje vi kan meddela att det nu äntligen kommer vara möjligt att göra sig av med oönskade adelsmän genom att massupplösa dem!

Gå till Massupplösnings menyn, och där ser du att adelsmän nu har samma förutsättningar som andra enheter! Ha det så kul med att pensionera dina obekväma adlar!


Feedback

Om du vill dela din feedback med oss, kan du göra det under detta tillkännagivande.

Kom ihåg att servrarna kan vara otillgängliga för en kort period under uppdateringen!


 

SuperNova

Administrator
Hejsan allihop!

vi är medvetna om att den senaste ändringen för kartan har orsakat viss förvirring över den nya kartgrafiken. För att bättre förklara varför vi bestämde oss för denna förändring och för att ge dig lite mer inblick i vår motivation att skapa den nya kartskärmen, vill vi ta några minuter för att utveckla resonemanget på några viktiga punkter.

En viktig tanke när vi skapat den nya kartdesignen var mycket teknisk. Vi ville ha en enhetlig kartgrafik i spelet. Tidigare har alla förändringar, även minimala sådana påverkat samtliga kartstilar och alla har krävt arbete för att visas korrekt. Med den nya, enhetliga och likadana kartan, kommer redigeringar, nya kartfunktioner och förändringar att vara mycket enklare att implementera på både webbläsare och mobil. Det kommer att påskynda produktionstiden och utvecklingshastigheten i framtiden. Det öppnar nya möjligheten för vad vi kan göra med kartan i framtiden. Och givetvis blir det på det här sättet förhoppningsvis mycket snabbare att implementera community-förslag och andra tillägg till spelet.

Vi står alltså för närvarande kvar vid vårt resonemang att behålla den här enhetliga kartan, men vi kommer också fortsätta att läsa dina kommentarer.

Upplösningsändringarna för kartan kanske inte kommer att märkas omedelbart om du huvudsakligen spelar på webbläsare eller mindre skärmar, men vi är mycket glada att spelet nu stöder bättre tydlighet på skärmar med hög upplösning och telefonskärmar. När den nya kartgrafiken når mobilerna kan du zooma in på kartan och allt bör vara betydligt mer läsbart och skarpare än tidigare. Och med tanke på att skärmupplösningar bara kommer att gå upp fortsättningsvis känner vi att detta är ett mycket viktigt steg för att hålla Tribal Wars tidsenligt, även 15 år efter att det ursprungligen lanserades.

Och naturligtvis medan vi pratar om historia: Hela teamet älskar Tribal Wars och dess årtionden av påverkan inom spelhistorien, inte bara inom InnoGames, utan också för spelare runt om i världen. Vi ville verkligen ha en karta som går tillbaka till de ursprungliga modellerna medan vi fortfarande är tekniskt modernare - på ett sätt som går tillbaka till våra rötter. Det är därför vi bestämde oss för att göra den nya kartan som ett slags förbättring av den klassiska

Vi hoppas att vi kunde förtydliga situationen lite och förklara var kartändringen kom ifrån.

Fortsätt berätta vad du tycker, och om du har specifika idéer för att förbättra den aktuella kartan, lägg dem upp för diskussion och meddela oss!