Uppdatering Version 8.194

SuperNova

Administrator
Uppdatering till version 8.194

Kära spelare,

vår nya uppdatering till version 8.194 kommer släppas på måndag 13:e januari och innehåller följande;

Ändringar & Förbättringar


Horden attackerar

Eventet "Horden attackerar!" kommer starta den 16:e januari! Samla dina trupper och förbered dig på att bryta igenom hordens frontlinjer med logik och slutledningsförmåga!

Rapport detaljer och sökning

Formatet för attackrapporter kommer att ändras för att nu innehålla koordinater och kontinentnummer. Detta bör göra det lättare att söka efter rapporter eftersom du inte längre behöver komma ihåg namnet på fiendebyn.

Borttagning av länk till Insamlingsöversikten

Bara en mindre ändring; länken i Insamlingsfönstret som skickar dig vidare till MassInsamling (Insamlingsöversikten har flyttats till MassInsamling) kommer att tas bort. Självklart ändras inget i funktionaliteten.

Ändring i Prestationen för Mentor

Kraven för att uppnå prestationen för Mentorskap (alltså antalet lärlingar som krävs) har sänkts. Vi noterade att denna prestation dels inte verkar attraktiv och dels var svår att uppnå i synnerhet på världar med mindre antal spelare så det ska nu vara lättare att klara av den. De nya kraven kommer även beräknas på alla existerande konton, och alla konton som är berättigade kommer att erhålla prestationen om de uppnår de nya kraven.

Information: Xenforo Uppdatering

Tack vare en uppdatering på forumen kommer en del användarkonton att få ett personligt meddelande gällande deras konto. Detta ska bara påverka användare som har forumskonton som inte hör ihop med ett spelkonto, flera olika konton eller liknande. Om du får ett PM, vänligen kontakta supporten som meddelandet säger och bekräfta ditt aktuella konto. Var medvetna om att dessa meddelande kommer skickas ut under de kommande dagarna så håll ett öga på din inkorg.

Feedback

Om du vill dela din feedback med oss, kan du göra det under detta tillkännagivande.

Kom ihåg att servrarna kan vara otillgängliga för en kort period under uppdateringen!