Uppdatering Version 8.190

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Uppdatering till version 8.190

Kära spelare,

vår nya uppdatering till version 8.190 kommer släppas på måndag 11:e november och innehåller följande;

Ändringar & Förbättringar

Fördröjd support
Nu är det möjligt att delvis fördröja support till en by, och för att bättre förklara denna funktion har vi gjort i ordning en video.

Förbättringar till enhets widgeten på byöversikten
Nu är det möjligt att filtrera i widgeten för enheter i följande grupper; alla, egna och andra.

Feedback

Om du vill dela din feedback med oss, kan du göra det under detta tillkännagivande.

Kom ihåg att servrarna kan vara otillgängliga för en kort period under uppdateringen!


tribalwarsteamSWE1.png
 

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Kära spelare!

Igår annonserade vi ändringsloggen för version 8.190, och med den kom även information om den nya fördröjd supportfunktionen som introducerades till spelet. Uppdateringen planerades släppas på måndag den 11:e november.

Sedan insåg vi tydligt att ni inte var nöjda med den här funktionen i dess nuvarande tillstånd. Vi - Tribal Wars-teamet - uppskattar vår nära relation med er, våra spelare, och vi är väldigt stolta över den - men den här gången kan vi har missat fullständigt. Vi har hört er kritik högt och tydligt, och vi vill jobba tillsammans med er och tänka om denna funktion från grunden.

Vi har beslutat att inte inkludera den fördröjda supportfunktionen i nästa veckas uppdatering och har inga planer om att lägga till denna funktion till spelet i dess nuvarande tillstånd.

För att hjälpa er förstå varför vi överhuvudtaget planerade det vill vi dela vårt resonemang om varför vi kände att den fördröjda supportfunktionen kunde varit ett intressant tillägg för alla spelare.


Som vi alla vet är support för inkommande adelståg viktigt för spelare på hög nivå. När vi lagt till alternativet att skicka adelståg som en funktion i spelet, redan med version 8.35 under 2015, har vi gjort processen lättare att förstå för nya spelare, och lättare att utföra för alla som vet vad de gör.
Efter många års användande av denna funktion märkte vi dock att det fortfarande är mycket svårt att försvara mot adelståg. Även om många spelare med rätta är stolta över att behärska denna taktik, har nya spelare eller till och med de med mindre tid att spela, fortfarande mycket problem med att både planera och framgångsrikt genomföra supportåtgärder för inkommande tåg. Och naturligtvis använder vissa spelare externa hjälpmedel och verktyg, vilket kan vara en barriär för spelare som inte ens är medvetna om att de finns.

Vi planerade inte bara att göra detta lite lättare för spelare som fortfarande lär sig spelet, utan också för att hjälpa skickliga och erfarna spelare att genomföra sina strategier med mindre krångel. De kunde fokusera på sin defensiva taktik istället för att sitta med en timer vid tangentbordet, och det skulle finnas mycket mindre behov av att ta till externa verktyg eller skript.

Men även om vi gärna skulle prata med err om en annan implementering av dessa idéer, gjorde era argument det ganska tydligt: I sin nuvarande form fungerar det inte så felfritt som vi tänkt. Vi är angelägna om att höra mer om dina tankar om det här problemet, så fortsätt att ge oss dina åsikter om denna idé.
Du kan vara säker på att all din kritik, dina förslag och tankar kommer att vidarebefordras till Tribal Wars dev-teamet, och kanske kan vi tillsammans komma fram till en alternativ version som alla kan njuta av.

Tack så mycket för din passionerade feedback! Vi hoppas att vi kommer att se dig i många fler år av Tribal Wars!

1573224823553.png
 
Topp