Värld 42

Diskussion i 'Världsinställningar' startad av SuperNova, 7. dec 2017.

Dela sidan

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. SuperNova

  SuperNova Guest

  [​IMG]

  Kära spelare!


  Det är dags för värld 42 på Tribal Wars.se!

  Du kan förregistrera dig redan nu - här!

  Startdatum: Onsdagen den 13:e december mellan kl 10:00 - 14:00

  Det är möjligt att Staffan var en stalledräng, eller att natten går tunga fjät på Lucia... Men mer spännande än falsksjungande ljushuvuden, pappersstrutar och stjärnor på pinnar är att en ny värld öppnar!

  Värld 42 blir ytterligare en värld som släpps med en helt ny funktion, nämligen Uppsamling! Detta är tänkt att vara ett slags alternativ för de som kanske inte hinner eller vill farma, och har både fördelar och nackdelar i förhållande till vanliga farmning.

  Utöver detta, har vi försökt hålla inställningarna ganska enkla men ändå något så när i linje med vårt schema där t.ex. varannan värld ska ha världs och enhetshastighet 1. Med start så nära inpå jul och nyårsfred, kommer man förhoppningsvis ha ett sällan skådat läge för att snabbt växa till sig innan attackerna börjar rulla in.


  Vi hoppas ni ska gilla både inställningar och den nya funktionen!


  Värld 42


  Hastighet:1.0
  Enhetshastighet:1.0
  Paladin:Ja, flera
  Bågar:Ja
  Kyrka:Ja
  Vakttorn:Ja
  Adelssystem:Mynt
  Moral:Ja, tids & poängbaserad
  Bonusbyar:Nej
  Barbarbyar:Växer till 5000 poäng
  Smedja:Enkel smedja
  Nybörjarskydd:5 dagar
  Nattbonus:Ja, kl 23:00-07:00
  Stamgräns:15
  Maximalt adlingsavstånd:20
  Milis:Upp till två byar
  Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
  Premiumfunktioner:Samtliga
  Slutscenario:Dominans 85% efter minst 300 dagar, ska hållas i 7 dagar
  Stamkrig:Aktivt
  Övrig Info:*Spelare kan välja startposition. OBS! Förregistrering*
  *Möjligt att assistera utanför stam.
  *Möjligt att anfalla stammedlemmar.
  *Anfalls- och assistansblockad på 200 ms.
  *Fejkgräns 1%
  *Flaggor aktiverade.
  *Bara möjligt att skicka resurser inom stammen efter 30 dagar.
  OBS! På grund av att en del inställningar numera är "låsta" är det inte längre möjligt att ändra milisen till de tidigare utlovade 3 gånger så stark upp till 3 byar, utan det blir standardinställningen med normal styrka, upp till 2 byar. OBS!

  • *Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utanför en stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjar skydd påbörjar nedräkningen.
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer du alltså inte få något mer val för att välja väderstreck, då du redan valt att börja så nära kartans mitt som möjligt. Du får alltså inte föremålet Förflytta.
  • Om du förregistrerat dig och av något skäl ångrar dig, kontakta supporten innan servern startar så försöker vi hjälpa dig.

  Länk till diskussionstråd
   
  Last edited by a moderator: 8. dec 2017
 2. SuperNova

  SuperNova Guest

  Kära spelare,

  med starten av vår nya värld 42 introducerar vi en ny funktion som kallas Uppsamling.

  Denna nya funktion kommer låta dig skicka iväg dina trupper för att söka igenom omgivningarna efter resurser. I kontrast till vanliga farmattacker innebär detta att dina trupper inte kan dö på sitt uppdrag då de inte deltar i strid, men å andra sidan kommer de också hem med mindre resurser. Medan dina trupper drar runt i bygden är de inte tillgängliga att ta emot kommandon, vilket betyder att du kan varken kalla tillbaka dem eller ändra deras order.

  [​IMG]

  Valen för Uppsamling kommer finnas på Samlingsplatsen. Att låsa upp de olika alternativen för uppsamling kommer låta dig skicka ut fyra olika uppsamlingsgrupper i fyra olika riktningar, beroende på valet du gör och mängden trupper i gruppen som ska samla resurser.

  När du väl skickat ut gruppen kommer skärmen för Uppsamling visa dig en översikt över när dina trupper kommer att återvända. Du kan också se dina samlande grupper på truppöversikten. När de återvänder får du också en rapport med en detaljerad översikt över resurserna du samlat ihop. Resurserna dina trupper samlat ihop kommer alltid vara jämt fördelade; det är inte möjligt att samla en specifik resurs.

  Vi har också gjort i ordning en kort video som kommer förklara de viktigaste aspekterna av funktionen:  Vi hoppas du ska gilla denna nya funktion. Eftersom den är ny, ser vi fram emot att få massor av feedback för att kunna förbättra det framöver.

  Länk till diskussionstråd

  Ditt Tribal Wars Team
   
 3. SuperNova

  SuperNova Guest

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.