Värld 41 är här - 2017-10-05

Diskussion i 'Världsinställningar' startad av SuperNova, 29. sept 2017.

Dela sidan

Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.
 1. SuperNova

  SuperNova Guest

  [​IMG]

  Kära spelare!


  Det är dags för värld 41 på Tribal Wars.se!

  Du kan förregistrera redan nu!

  Startdatum: Torsdagen den 5:e oktober mellan kl 10:00 - 14:00

  Efter det antiklimax planeringen hamnade i när det nya endgame scenariot Runkrig skulle släppas och totalt ägde hela V40, har vi hamnat lite smått ur synk med tidigare scheman för nya servrar. Därför kommer nu V41, som en avstickare i såväl standard som tidsplan! Vår planerade jubileumsserver V40 har rest sig ur askan, och som en veritabel Fågel Fenix återuppstår den som V41!

  Vi har försökt få till något lite speciellt, enligt de önskemål vi får in från spelare och hoppas att såväl old schoolers som newbies kan uppskatta lite uppskruvad hastighet, Paladins som tagit semester och framförallt Limited Haul.

  Limited Haul innebär kort sagt begränsade byten, och att varje spelare har en begränsning i mängden resurser som kan farmas från andra byar.

  Vi hoppas ni ska gilla inställningarna, och spendera höstens regn och rusk med lite rogivande krig för att hålla värmen uppe!


  Inställningar Värld 41


  Hastighet:2.0
  Enhetshastighet:0.6
  Paladin:Nej
  Bågar:Ja
  Kyrka:Nej
  Vakttorn:Ja
  Adelssystem:Mynt
  Moral:Ja, tids & poängbaserad
  Bonusbyar:Ja
  Barbarbyar:Växer till 3000 poäng
  Smedja:Enkel smedja
  Nybörjarskydd:5 dagar
  Nattbonus:Ja, kl 00:00-08:00
  Stamgräns:18
  Maximalt adlingsavstånd:25
  Milis:Ja upp till två byar
  Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
  Premiumfunktioner:Samtliga
  Slutscenario:Dominans 85% efter minst 300 dagar, ska hållas i 7 dagar
  Stamkrig:Aktivt
  Övrig Info:*Spelare kan välja startposition. OBS! Förregistrering*
  *Ej möjligt att assistera utanför stam, über - 5 dagar i stam.
  *Ej möjligt att anfalla stammedlemmar.
  *Anfalls- och assistansblockad på 100 ms.
  *Fejkgräns inaktiv
  *Flaggor aktiverade.
  *Bara möjligt att skicka resurser inom stammen efter 30 dagar.

  OBS! Inställningen med begränsad farmning kommer att göra det svårare att uppnå de mål som sätts för stamfärdigheter längre fram i spelet. Detta är tyvärr inte möjligt att justera utan något man får ta med i beräkningen när man väljer inställningen Limited Haul.
  • *Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utanför en stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjar skydd påbörjar nedräkningen.
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer du alltså inte få något mer val för att välja väderstreck, då du redan valt att börja så nära kartans mitt som möjligt. Du får alltså inte föremålet Förflytta.
  • Om du förregistrerat dig och av något skäl ångrar dig, kontakta supporten innan servern startar så försöker vi hjälpa dig.

  Länk till diskussionstråd
   
  Last edited by a moderator: 1. okt 2017
  pias gillar detta.
 2. SuperNova

  SuperNova Guest

  Förregistreringen är nu öppnad!
   
  pias gillar detta.
Trådstatus:
Stängd för vidare inlägg.