Värld 129 - SommarSpecial med 3-bys start!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
W129.png
Kära spelare!

Nu kommer värld 129, en sommarspecial, på vår svenska version på den Internationella marknaden; .net!


Sommar och semester har kommit till många av oss redan, så vi bestämde oss för att öppna en extra värld vi hoppas ska bli rolig. För att göra det hela lite speciellt, kommer denna värld med väldigt ovanliga inställningar - till exempel startar alla med 3 byar! Världen har också högre hastighet än vanligt, och kommer ha betydligt fler barbarbyar än normalt och som en extra knorr på grund av antalet startbyar är milisen därför också lite tuffare - så se upp för de där ilskna bönderna när du ger dig på deras by!

Du kan förregistrera dig redan nu!

Notera att eftersom detta är en start med flera byar, kommer det inte vara möjligt att välja startposition. Dessutom kommer det inte vara möjligt att bjuda in spelare att starta i närheten. Om du absolut vill hamna nära någon annan, se till att förregistrera och var med i samma stam. eftersom det är det enda sättet.

Tisdagen den 2:a augusti slår världen upp portarna runt klockan 11 (servertid).
Förregistreringen är öppnad redan nu, samla gänget!

Du hittar inställningarna för W129 här nedan:


Inställningar Värld 129

Hastighet:3.2
Enhetshastighet:0.3125
Paladin:Inaktiverat
Bågar:Inaktiverat
Kyrka:Inaktiverat
Vakttorn:Aktiverat
Högborgar:Inaktiverat
Adelssystem:Mynt
Milis:Aktiverad (*)
Moral:Tidsbaserad
Bonusbyar:Aktiverat
Barbarbyar:Växer och krymper till 5 000 poäng
Smedja:3 stegs smedja
Nybörjarskydd:5 dagar
Nybörjarskydd ratio:1:20 i 60 dagar
Fejkgräns:Inaktiverat
Nattbonus:Inaktiverat
Stamgräns:15
Maximalt adlingsavstånd:50 fält
Insamling:Inaktiverat
Limited Haul:Inaktiverat
Premiumfunktioner:Samtliga
Slutscenario:Runbyar - stammen måste hålla 65% av alla Runbyar i varje kontinent i 14 dagar. 64 Runbyar per kontinent kommer spawna!
Övrig Info:*Spelare kan INTE välja startposition. OBS! Förregistrering*
*Inte möjligt att assistera utanför stam - Über på ankomst
*Möjligt att anfalla stammedlemmar.
*Anfalls- och assistansblockad på 50 ms.
*Flaggor aktiverade.


Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utan stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjarskydd påbörjar nedräkningen.
  • Se till att du har förstått konsekvenserna av att förregistrera innan du väljer att göra det, eftersom det saknas möjligheter att i efterhand korrigera manuellt.

(*) Milisen har 40 enheter per farmnivå, upp till farmnivå 25. Detta innebär att max antalet milis ligger på 1 000 enheter. Milis kan tillkallas upp till 5 byar.

Vi hoppas du gillar dessa inställningar! Ge oss gärna feedback i denna tråd direkt!

Notera att i alla eventuella fall av skillnader, så är det informationen i ursprungsinlägget som gäller - detta är en översättning och kommer inte uppdateras automatiskt.

Tillkännagivandet i ursprungstråden på .nets forum



tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp