Värld 107

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
171

Kära spelare!

Här kommer värld 107 på .net tillsammans med en nyhet!
Du förregistrera dig redan nu!

Kära spelare,

Kommande onsdag, den 20:e mars slår värld 107 upp portarna runt klockan 10. Förregistreringen är inte öppnad än, men vi uppdaterar så snart det drar igång!

Med värld 107, introduceras även en helt ny funktion i spelet; Högborgar!


Inställningar Värld 107

Hastighet:1.0
Enhetshastighet:1.0
Paladin:Ja, flera
Bågar:Ja
Kyrka:Ja
Vakttorn:Ja
Adelssystem:Mynt
Moral:Tids & Poängbaserad
Bonusbyar:Ja
Barbarbyar:Växer till 2000 poäng
Smedja:Enkel smedja
Nybörjarskydd:6 dagar
Fejkgräns:Ja, 1 %
Nattbonus:Nej
Stamgräns:30
Maximalt adlingsavstånd:150 fält
Insamling:Aktivt
Kontohanterare:Aktivt från 5 byar
Premiumfunktioner:Samtliga
Slutscenario:Dominans 70 % som ska hållas 20 dagar
Stamkrig:Aktivt
Övrig Info:*Spelare kan välja startposition. OBS! Förregistrering*
*Möjligt att assistera utanför stam.
*Möjligt att anfalla stammedlemmar.
*Anfalls- och assistansblockad på 100 ms.
*Flaggor aktiverade.

  • *Förregistrering innebär att du väljer startposition så centrerat på världen som möjligt. Startar servern medan du är utan stam, kommer du placeras slumpmässigt så nära kartans centrum som möjligt. Startar servern medan du är medlem i en stam, kommer alla spelare i stammen få sina byar utplacerade "tillsammans". Tillsammans innebär inte att byarna kommer ligga grannar utan på ett avstånd som betraktas som fördelaktigt för tillväxten (man ska alltså kunna adla utan att man kommer in på stammedlemmars område).
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer din by placeras ut automatiskt när servern startar och byarna placeras ut. Det innebär att du kommer starta på världen vare sig du loggar in eller ej, och ditt nybörjarskydd påbörjar nedräkningen.
  • Om du förregistrerar ditt konto kommer du alltså inte få något mer val för att välja väderstreck, då du redan valt att börja så nära kartans mitt som möjligt. Du får därför inte föremålet Förflytta.
  • Se till att du har förstått konsekvenserna av att förregistrera innan du väljer att göra det, eftersom det saknas möjligheter att i efterhand korrigera manuellt.

Vi hoppas du ska gilla dessa inställningar! Ge oss gärna feedback i vår feedback tråd! (Länken går till det engelskspråkiga forumet, för de som föredrar att lämna feedback på svenska går det bra att göra det i denna tråd direkt!)


Tillkännagivandet i ursprungstråden på .nets forum


Notera att tiden som anges är i servertid på .net och alltså är förskjuten med en timme för oss! 
Senast ändrad:

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
171
Kära spelare,

idag vill vi presentera vår nästa, nya funktion i Tribal Wars. Högborgarna! Du och din stam kommer kunna samla era resurser och konstruera dessa mäktiga FÄSTNINGAR för att hjälpa er besegra era fiender!

Med detta tillkännagivande kommer vi ge dig en snabb överblick om funktionen och detaljer om de mest viktiga delarna. För mer information, besök vår Wiki artikel.

Högborgen gör sitt första framträdande tillsammans med starten av värld 107 där du kan förregistrera dig direkt!

Vad är Högborgarna?Högborgar är fästningar varje stam kan bygga på kartan. De hjälper din stam att växa och krossa fiendernas försvar. Även om de är väldigt dyra att konstruera, ger de din stam ett par olika fördelar och kan uppgraderas för ännu mer kraftfulla fördelar.

Även om Högborgar inte kan adlas, kan de bli förstörda med belägringsvapen och om de inte återuppbyggs tillräckligt snabb kommer de tas bort från kartan permanent. Högborgar kommer ha alla nödvändiga byggnader, men till skillnad från vanliga byar kommer de uppgraderas tillsammans med Högborgen i sin helhet. Medan trupperna rekryteras i Högborgen inte skiljer sig från trupper från vanliga byar, använder Högborgar ett system som kallas "Mod" som påminner om moral. Om en Högborg attackerar en fientlig Högborg tillhörande en väsentligt större stam kommer enheterna att få en bonus, om det istället är en väsentligt mindre stam kommer de bli svagare.

Hur bygger man en Högborg?


Varje Hertig kommer hitta möjligheten att konstruera en Högborg på den nya Högborgsöversikten. När man valt en plats och konstruktionen påbörjats måste stammen leverera resurser inom en viss tid och Hertigen måste påbörja bygget; annars kommer resurserna som levererats gå förlorade. När konstruktionen färdigställts kommer den nya Högborgen bli synlig på kartan och vara klar att använda. Även om Högborgen tillhör stammen, har bara Hertigar och Baroner full tillgång till dem och möjlighet att kontrollera trupperna som rekryteras där.

Vilka fördelar innebär de?Utöver möjligheten att hålla mer trupper och rekrytera dem dubbelt så snabbt som vanliga byar, har Högborgar också flera specifika bonusar. För varje nivå på Högborgen kommer den aktuella stamfärdigheten ökas med 10 %. Dessutom, skulle du besluta dig för att attackera en fientlig Högborg och din stam lyckas sänka denna med en (eller flera) nivåer, belönas alla stammedlemmar med mynt och en extra rekryteringshastighets buff läggs tillfälligt på din Högborg.


För mer detaljerad information, kika på vår WIKI ARTIKEL.

Vi ser fram emot att se dig på VÄRLD 107 och tar tacksamt emot din feedback som kan lämnas i denna tråd.


 
Senast ändrad: