Officiellt! Uppdatering av vårt tillkännagivande gällande kriget i Ukraina

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
182
Den ryska invasionen av Ukraina orsakar lidande för väldigt många människor. Den ryska armén attackerar människors hem, kritisk infrastruktur och dödar många civila.

InnoGames är klart emot detta krig. Vi har kollegor från både Ukraina och Ryssland som arbetar för InnoGames och vi vill alla att det här kriget stoppas. Medan våra Ukrainska kollegors hemstäder attackeras ser vi redan flyktingar når Tyskland och gör vårt bästa för att stötta dem, till exempel med gratis måltider i vår matsal.
Som en uppmaning till fred kommer vi nu även att sätta upp en banner med ett mycket tydligt uttalande i våra forum.

Vi har fattat beslutet att inte blockera våra spelare från Ryssland från våra spel. Vi föredrar att istället göra ett tydligt uttalande mot detta krig. Dock är det möjligt att vi framöver kan komma att bli blockerade av den ryska regeringen. Därför rekommenderar vi dig att om du vill fortsätta spela våra spel från Ryssland, att förbereda genom att kontrollera möjligheterna att använda en VPN-tjänst.

Våra tankar går till folket i Ukraina, som drabbats av detta krig. Låt oss alla bemöta dem med vänlighet och stötta dem med allt vi kan!


InnoGames genom:

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp