Nyhet! Tribal Wars Train Extension inte längre tillåten.

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
182
Kära spelare!

Idag måste vi tyvärr meddela er att vi inte längre kommer tillåta det undantag från reglerna, (närmare bestämt §7.1 och §7.5) den addon som kallas Tribal Wars Train innebär.

Detta gäller även alla övriga, närbesläktade spinoffs på denna, som bryter mot §7.5 som lyder:

Ett skript får inte fokusera (markera) eller klicka på Attack, Assistans eller OK knappen på Samlingsplatsen eller bekräftelsesidan för kommandon.

Regle §7.1 lyder:

Alla användarskrip (greasemonkey/tampermonkey/…) eller verktyg (så som extensions/browser addons/plugins) med liknande beteende är förbjudna.

Tribal Wars Train har alltså varit ett undantag från dessa båda regler, ett undantag som vi nu ser oss tvingade att ta bort.

Vi ber er därför ödmjuk att avsluta användandet av detta verktyg under den kommande 14 dagars perioden. Givetvis kommer du inte kunna bli bestraffad på något sätt för att ha använt detta verktyg tidigare. Fortsatt användning efter dessa 14 dagar kommer resultera i en varning och fortsatt användande efter det kommer resultera i att vi vidtar åtgärder. Notera att en deadline nu är satt till den 8:e september 2021; efter detta datum kommer användandet av denna addon/extension och andra verktyg/skript med liknande beteende att bestraffas.

Vi är fullt medvetna om att många av er använt detta verktyg men med vårt pågående jobb med att reducera fusket, måste vi tyvärr fatta de här besluten för att kunna fortsätta leta upp och agera mot de som använder otillåtna verktyg för att fuska för att Tribal Wars ska kunna bli så fritt som möjligt från bottar, fusk och fulspel.


Med vänliga hälsningar,


tribalwarsteamSWE2.pngEdit: Observera att deadline nu satts för spelare med spelet på engelska på vår Internationella marknad, och eftersom vi delar denna måste samma deadline även gälla för alla svenska spelare.
 
Senast ändrad:
Topp