Tribal Wars fyller 15 år!

Diskussion i 'Arkiv' startad av SuperNova, 18. jun 2018.

Dela sidan

 1. SuperNova

  SuperNova Guest

  [​IMG]

  För lite mer än 15 år sedan, fick tre goda vänner en idé om att utveckla ett spel som skulle vara kul att spela tillsammans. Under åren som följde, anslöt sig fler och fler spelare till spelet - resten är historia! Nu, över ett årtionde senare, rullar denna idé fortfarande på starkt och har dessutom lagt grunden till hela InnoGames med den stora familj det är idag med över 400 anställda.

  Det är passion som drivit projektet framåt sedan starten, till releasen av spelet och fram till denna dag.
  Men spelet hade inte uppnått denna framgång om det inte vore för dig! De miljontals hängivna fans som spelat och fortfarande spelar Tribal Wars till denna dag. Tack för ditt fortsatta engagemang, förtroende och stöd!

  Under åren har Tribal Wars påverkat många spelares liv.
  Det har fört människor samman, skapat vänskap och ibland faktiskt ännu mer än så.

  Eftersom det är en stor prestation att nå 15 år kommer vi släppa lite varierat innehåll som kretsar runt vår födelsedag de närmaste veckorna. Det kommer bli event, giveaways, videos, intervjuer och till och med sprillans nytt innehåll till spelet!

  Låt oss tillsammans fira vad Tribal Wars blivit, den långa resan som fört oss hit, spelarna det för alltid fört samman och det inflytande spelet haft på både deras och våra liv.

  För oss, är det kärlek, inte bara ett spel!


  [​IMG]  Kom och spela Tribal Wars med oss, var du än är:

  [​IMG] [​IMG]
   
  crille011, pias och Torsk gillar detta.
 2. SuperNova

  SuperNova Guest

  Tribal Wars 15 år!  Kära spelare,

  Tribal Wars fyller 15! För att inleda festligheterna kommer den mäktiga Korpen återigen öppna vårt valv under en begränsad tid, för att ge dig chansen till mystiska föremål som hjälper dig på slagfältet.

  Valvets portar slår upp den 20:e juni kl 10:00 och slår igen den 24:e juni, samma klockslag.

  [​IMG]


  En gång om dagen avslöjar valvet sitt innehåll för dig. Innan du får välja kommer föremålen flyttas runt och gömmas. Därefter kan du välja en "lucka" för att avslöja det gömda priset bakom den.
  Du får öppna en lucka gratis var 24:e timme. Tolv timmare senare dyker ytterligare ett gratis val upp. Men dessa gäller endast för den aktuella dagen, så se till att använda dem innan klockan räknat ner och tiden tar slut!

  Sidan om föremålen du kan vinna finns tre tjänster Korpen kan ge dig. Dessa visas också direkt under eventets banner. En av dem kommer låta dig öppna nästa lucka gratis, den andra kommer avslöja innehållet i en slumpad lucka för att göra ditt beslut enklare och tredje kommer automatiskt att dubblera det du väljer härnäst. Kom ihåg att alla tjänster du får automatiskt kommer användas för ditt nästa val och de hänger till och med kvar till nästa dag. Men det finns ändå ingen möjlighet att spara dem till senare, så välj klokt!

  När du väl låst upp alla luckor måste du antingen vänta tills timern i övre högra hörnet räknat ner, eller bestämma dig för om du vill fylla upp luckorna igen. Men se upp! Föremålen kommer vara identiska till de förra, du får inget nytt urval. Föremålen som finns i valvet kommer bara ändras när tiden runnit ut.

  Vi önskar dig god tur och må Korpen skänka dig glädje och lycka!

  [​IMG]