Event Tribal Wars 21år - Valvet!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
231

Tribal Wars 21 årKära spelare,

Tribal Wars har precis fyllt 21 år! För att fortsätta firandet kommer den mäktiga korpen att öppna vårt valv igen, under en begränsad tid, för att ge dig chansen att få mystiska föremål för att hjälpa dig på slagfältet.

Dörrarna till valvet öppnas den 11 juli klockan 14:00 och stänger igen den 16 juli klockan 14:00 (servertid).

BDVault24.png
2.PNG


En gång om dagen visar valvet dig en uppsättning föremål. Innan du kan välja blandas och göms föremålen. Nu är det upp till dig att välja en ruta för att avslöja gåvan bakom den.
Du får öppna en ruta gratis var 24: e timme. Tolv timmar senare kommer du att få ett nytt fritt val. Men dessa är bara giltiga den aktuella dagen, så använd dem innan timern räknat ner!

Utöver föremålen finns det tre favörer du kan få. Dessa visas också i fältet under bannern. En gör att du kan öppna nästa ruta gratis, en annan kommer omedelbart att avslöja en slumpmässig ruta för att visa dig vad som ligger bakom och den tredje kommer automatiskt att dubbla ditt nästa val. Tänk på att alla favörer du avslöjar under en ruta automatiskt används för ditt nästa val; de följer till och med över till nästa dag. Men det finns inget sätt att inte använda dem för ditt nästa val. Så välj klokt!

När du har låst upp alla rutor måste du antingen vänta tills räknaren i det övre högra hörnet räknat ner eller så kan du välja att fylla på rutorna igen. Men se upp! Föremålen kommer att vara samma som tidigare; du får alltså inte ett nytt urval. Föremålen kommer bara bytas ut när timern tar slut.

Vi önskar alla lycka till och må korpen skänka dig tur och lycka!

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp