Top 10 stammar

ICA-Stig

Guest
Blev sugen på att dra en lista jag med när jag såg farbrorns lista!1. ICA - Fega rackare som ALDRIG har bevisat NÅGOT? D: Många som säger så, försöker få oss anställda på ICA att bli provocerade och genomföra saker och ting som gynnar just deras stam. Men visst, ICA startade i k44 (sent i rimmen dessutom) och ALLA DÄR, t.ex WAAWAL, BMF, OPTICO mfl var var mindre än oss från början eller gav upp... jo visst. Det var jättefegt att gå på OPTICO (dom hade ju krigat mot DSA/VbD i flera månader!!) och det var jätteduktigt av OPTICO att gå på DSA/VbD tillsammans med sina andra 3-4 stammar. Någon som tänkt på att DSA faktiskt bet i det sura äpplet och kämpade på och i detta nu lever vidare genom OUT? Eloge för det, gnällande noobs är inget som inger respekt, krigarkungar som väljer att kämoa istället för att klaga och ge upp inger respekt. Ni har min respekt ni som fortfarande kämpar vidare! Kort och gott om ICA, en stam som har gått sin egen väg, styrt läget på världen diplomatiskt och inte brytt sig alltför mycket om vad alla andra tycker då vi vet att dom egentligen bara är avundsjuka.

2. SuSa - Kommer ihåg hur läget såg ut för lääänge sen, ICA och SuSa var småstammar knappt innanför top10, då gjordes en kontakt mellan våra stammar. Avtal som har hållts oftast, och två stammar som har visat varandra respekt dock utan att något speciellt större samarbete så är detta en IAP som vi på ICA är väldigt nöjda med och håller hårt i. Förövrigt är detta en stam med lite väl många medlemmar, en stam som har toppar, en stabil ledning men samtidigt hopplöst dåliga spelare.. tyvärr. Offensivt sett är ni beroende utav Ej Analfabet skulle jag påstå, men att besegra er? Det är väldigt, väldigt svårt då ni är starka defensivt sett mycket pga eran taktik med mycket barbaradlingar.

3. OUT - Kvarlevorna av DSA kombinerat med spelare från b.la fd STOR. Individer här som sitter på extremt höga kunskaper, men hur är det med sammanhållningen? Känns som mycket solo-spel här, men vad vet jag. Duktiga är ni hursomhelst som står emot överlägsna SuSa i medlemsantal samt storlek. Den tredje stammen på v14 som har riktigt stor slagkraft så att säga tillsammans med SuSa och ICA. Kan finnas konstig attityd hos somliga spelare i denna stam, samt många som ogillar era lite småfula försök att försöka ändra på det diplomatiska läget på v14.

4. Exc - Vad har ni gjort sedan gangbangen mot DSA inleddes? Bytt sida 5-10 gånger för att tillslut inte ens anfalla någon sida? Nåväl en stam som finns på dom flesta världarna, inget vidare utan bättre att satsa på kvalitet på en värld anser jag. MrManiac flydde v7 när det började hetta till där på allvar, hur kommer han handla på v14 om dom någongång hamnar i krig? Framtiden får utvisa det.

5. UED - Respekt till er faktiskt, gillar många av er. Men tyvärr så behövde ICA-koncernen era byar för att utöka sin kapacitet. Inget personligt så att säga, en stam som har krigat på rätt fint mot lite diverse stammar i k45 men kommer nu förmodligen gå under när ICA expanderar.

6. ??? - Var mycket snack om er en gång i tiden när ni bröt er ur Exc och gick mot SuSa. Sen blev det tystare, sen blev det tystare och tillslut nu hör man knappt ett knyst från er. Lite halvdåligt läge på kartan, ger er inte alltför stora chanser i framtiden , tyvärr.

7. Typedo - Ingen kvalitet alls här, barbaradlare som inte vet hur man försvarar sig i princip.

8. HA - Utspridda, adlingsobjekt som alla adlar när dom känner för det.

9. iNS - Varför ha en akademi när man är en rank2-stam? Ingen aning, lite skumt tycker jag det är åtminstone.

10. HDE - Nej, dom med lite kvalitet gick över till UED för en tid sedan, ni som är kvar är inte något att ha.

Med Vänliga Hälsningar
ICA-Stig
 

FarbrorZ

Guest
Hahaha, den hade du förberett långt innan Mr Granberg !! Sicken flax att farbrorn gav en anledning :cool:
 

AwesomeBacht

Guest
1 ICA - Adlar friskt uppe i norr.
2 SuSa - ligger under med 5 byar senaste veckan men tycks ha någorlunda kontroll på kriget.
3 OUT - Känns som om ni börjar få dåligt med off då ni inte adlar mer än vad ni behöver, dvs ligga några byar plus.
4 Exc - Min stam.
5 UED - Hamnade i krig mot ICA och går minus ganska grovt.
6 ??? - Adlar barbs och internadlar.
7 HA - Kollar man stammens erövringar ser man bara grått.
8 Typedo - Har det lika hårt som UED.
9 iNS - Mest barbarbyar här också.
10 HDE - inte så farliga men en del grå byar här med.

Mvh

:awsm:Bacht
 

tharathas

Guest
någon som har lust att kommentera igen?
ordningen har ändrats lite och vi har bytt ut 2 namn på listan ^^
 

andrejensen

Member
Reaktionspoäng
0
1 SuSa Rank 1 stam igen. Grattis. Har adlat på som in i på sistonde.
2 ICA ---
3 Exc krigar mot ??? Men verkar inte se ljust ut???
4 ??? krigar mot exc leder ni?
5 HA ni har några spelare man gillar resten hmm...
6 HDE bye bye
7 iNS rip
8 SSR gäsp
9 UED gäsp
10 DM gäsp
 

TheLaw

Guest
1. Susa

Vi har adlat på väldigt bra + att vi lyckats värva två riktigt vassa gamla rävar vilket bådar gott inför framtiden :)

2. ICA

Tappade guldmedaljen igår (eller?) har ändå adlat på bra och har såklart ett järngrepp om norra halvklotet.

3. Exc

Ingen framtid på v14, helt instängda av SuSa. Enda expansionsmöjligheterna är mot just SuSa eftersom det inte gick som planerat mot ???.

4. ???

Samma här. Om ännu så är läget ännu värre, dessa är ännu mer inträngda i hörnet och återigen så är ändå vettiga expansionsmålet SuSa. Men ni är trevliga :)

5. HA

Har men en sådan dålig standard på sina spelare så ser det väääldigt mörkt ut. bye bye!

6. HDE

Vet inget om dessa förutom att de inte kommer vara med i någon slutstrid.

7. iNS

Cribba tuggar på bra och håller stammen vid liv. Kommer självklart vara med hela vägen in i endgame om nu SuSa skulle ta hem det mot ICA.

Efter rank 7 så har jag ingen koll på stammarna.
 

mesut29

Active Member
Reaktionspoäng
16
stammar

1. Susa

Hepp, där är ni 1an igen får säga grattis, ni har kämpat bra och tagit in 2 gryma spelare som ni kommer ha nytta av krig och sånt.

2. ICA
ni har väl också adlad grymt, och har trevliga spelare där.

3. Exc

dåligt, att ni adlar barbar byar men ert val.

4. ???
De börjar se ut att ni börjar leda mot Exc
5. HA

fail

6. HDE

fail

7. iNS

ni kommer klara er bra , och fin ledare ni har Cribba55.
 

bern3hardt

Guest
till ICA STIGVill bara säga att ??? bröt sig inte ut från Exc. Vi var en egen stam tills vi merga med de, men efter några veckor så insåg vi att vi inte hade någon framtid där då de faktiskt var dåliga så vi lämnade igen och gick tillbaka till våran gammla stam som var ledd av en 400p spelare medans vi var borta heheh. Har slutat nu men kan fortfarande säga att kvaliten e hög på spelarna i ??? ..
 

MrManiac

Guest
till ICA STIG

Vill bara säga att ??? bröt sig inte ut från Exc. Vi var en egen stam tills vi merga med de, men efter några veckor så insåg vi att vi inte hade någon framtid där då de faktiskt var dåliga så vi lämnade igen och gick tillbaka till våran gammla stam som var ledd av en 400p spelare medans vi var borta heheh. Har slutat nu men kan fortfarande säga att kvaliten e hög på spelarna i ??? ..
Vilket j-la skitsnack. ^^ Detta var knappast anledningen till att ni lämnade. I alla fall inte om man ser till de konversationer vi hade med Wash och karagara i ärendet.