Nyhet! Nytt Uppdragssystem!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
636

Sprid dina vingar!


Hej och välkomna, Damer och Herrar, modiga äventyrare och ödmjuka riddare! Tror du att din strategi i starten på en värld blir begränsad? Tror du att du kan göra det bättre än Uppdragen tvingar dig? Tja, nu är det dags att bryta sig loss från kedjorna som håller dig på nere, sprida dina vingar och följa din egen väg!

Uppdateringen

Kära spelare,

idag vill vi presentera en ny funktion som kommer till den Internationella marknaden och vår svenska version, som kommer att rullas ut till alla andra marknader i nästa våg av världar, som den nya standarden för Tribal Wars!

Det är Det Nya Uppdragssystemet Våra utvecklare har arbetat med den här funktionen ett tag nu och vi är glada att kunna meddela att den nu är redo att komma in i sin sista och största testfas!

Huvuduppdragen

Huvuduppdragen kommer att innehålla alla uppdrag som är relaterade till vår tutorial men även de som inte kan kategoriseras i Event-, Mentor- och Stam-uppdrag. Den största förändringen är att den kan ha flera uppdrag aktiva samtidigt, var och en har sitt eget framstegssystem. Borta är dagarna där du måste göra ett uppdrag innan du får det du verkligen bryr dig om. Naturligtvis kommer det fortfarande att finnas questlines, men i stället för en kommer det att vara flera som löper samtidigt.


StamUppdrag

StamUppdrag återställs varje vecka och låter dig inte bara få belöningar när du avslutar dem utan kommer också att höja ditt rykte och din prestige inom din stam så ni kan arbeta tillsammans mot ett större mål och följa din individuella utveckling och prestationer! För segern!


EventUppdrag

Om det går ett aktive Event, visas visas fönstret EventUppdrag. Uppdragen kommer vara samma som tidigare men anpassas till det nya utseendet. Till skillnad från HuvudUppdragen kommer det inte att finnas en questline, utan snarare får du ett nytt uppdrag så snart du är klar med det förra. Till exempel finns det uppdrag för att nå en viss rang, t.ex. 100 - 50 - 25 - 10. Den första uppdraget visar rank 100 uppdraget. När det är klart visas inte 100-uppdraget längre men den nya rank 50 uppdraget kommer att visas. Om det finns två eller flera uppdrag samtidigt, kommer de alla att visas samtidigt.


Belöningsfönstret

Mentorsystemet hittar också ett nytt hem i det nya Uppdragssystemet. Det visar alla uppdrag som är relaterade till dig och din mentor, som kan ger dig uppdragen.

Den största förbättringen av det gamla Uppdragssystemet är det nya Belöningsfönstret! Eftersom det gamla Uppdragssystemet begränsar ordningen du kan bygga i om du vill ha resursbelöningarna för att avsluta ett uppdrag hanterar det nya Uppdragssystemet denna fråga genom att ge tillbaka resurser för varje byggnad du uppgraderar. Men se upp: Om du bygger ett andra högkvarter nivå 5 får du inga resurser för detta. En annan skillnad är att alla befintliga byggnader för världen tas bort från belöningslistan.

Det finns två mekaniker för dessa belöningar, först: Du får åtminstone en fördefinierad mängd resurser när en byggnad är klar. Det kan vara olika mängd för varje resurstyp. För det andra: Du kan få x% av uppgraderingskostnaderna tillbaka om: x% av uppgraderingskostnaderna är större än det fördefinierade resursbeloppet. Den maximala belöningen begränsas till en fördefinierad mängd resurser.

Till exempel bygger du HQ-nivå 20; belöningsvärdet är satt till 10% → uppgraderingskostnader för HQ (trä) 7.266; 10% av det värdet 727 → detta är större än 100 (fördefinierad mängd) → du får då 727 trä istället för 100 trä. Notera: om du lägger till fler än fem byggnader i kön (med Premiumkonto) kommer kostnaderna att öka, men belöningen begränsas till de ursprungliga resurskostnaderna.

Du kommer att få resurserna i den aktiva byn. Det finns också en varning om det inte finns tillräckligt med utrymme i lagret för att lagra resurser så att de inte går förlorade. I allmänhet ger uppdragen i sig själva inga resurser längre, men de kan låsa upp en belöning för spelaren att begära ut.Förslag?

Eftersom funktionen ännu inte finns på alla marknader, vill vi använda detta tillfälle för att samla all feedback du har att ge oss! Finns det något du vill ändra eller som vi kan förbättra? Låt oss veta här under!