Event Lyckans Hav!

SuperNova

Administrator

Lyckans Hav


Genom historien har stammarna förblivit låsta till land, och bara fokuserat på strategiska möjligheten för berg, skogar och kullar. Ändå har våra sändebud just återvänt till våra murar, följda av sjöfarande kaptener som har nått stränderna med sina stora och klumpiga skepp. De erbjuder sig att ledsaga våra bybor över vattnen, och leda en upptäcktsresa till nya öar med löfte om rikedom till de som upptäcker landet. Rekryter till deras besättningar samlas redan; det är dags att ta sig till vattnet!


Kära spelare,

välkomna till vårt nya event! I "Lyckans Hav" kommer du att utforska okänt land för att få kraftfulla föremål från den 9:e oktober kl 14:00 till den 23:e oktober kl 14:00. (Servertid)

I detta event måste du samla ihop din besättning genom att klara av saker i spelet, använda din besättning för att hyra Kaptener och utforska öarna. När du upptäcker ny terräng, kommer varje dag en speciell skatt bli tillgänglig, och varje Kapten har en chans att hitta den och överlämna den till dig. Men de strategiskt bästa skatterna hittar du när du kartlagt en hel ö, och får det aktuella Stora Priset!

Upptäck mer om vårt nya event i vår YouTube video!Vi hoppas du ska gillar eventet, och som vanligt räknar vi med din feedback.

 
Senast ändrad: