Event Lyckans Hav 2021!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
644

Lyckans Hav


Genom historien har stammarna förblivit låsta till land, och bara fokuserat på strategiska möjligheten för berg, skogar och kullar. Ändå har våra sändebud just återvänt till våra murar, följda av sjöfarande kaptener som har nått stränderna med sina stora och klumpiga skepp. De erbjuder sig att ledsaga våra bybor över vattnen, och leda en upptäcktsresa till nya öar med löfte om rikedom till de som upptäcker landet. Rekryter till deras besättningar samlas redan; det är dags att ta sig till vattnet!Kära spelare,

välkomna till en ny omgång av eventet Lyckans Hav! På "Lyckans Hav" kommer du att utforska okänt land för att få kraftfulla föremål från den 9:e juni kl 14:00 servertid till den 23:e jun kl 14:00 servertid.

I detta event måste du samla ihop din besättning genom att klara av saker i spelet, använda din besättning för att hyra Kaptener och utforska öarna!


Utforska dessa okända land och hitta massor av skatter! Ju större skepp, desto mer besättningsmedlemmar kräver det men det utforskar också mer land. När du kartlagt en hel ö. får du det speciella stora priset! Upptäck mer om vårt event i vår YouTube video!
Vi hoppas du gillar eventet, och som vanligt räknar vi med din feedback.