Event LegionärsKungens Städ!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Kom genast! Våra spejare har upptäckt ett märkligt städ, större än vad vi någonsin sett.
Det bär gravyrer som tillhörde en LegionärsKung från ödemarkerna i en tidigare ålder.

Om våra smeder har rätt, kan det motstå extrema temperaturer och producera gods med otrolig kraft.
Ta med smidesmaterial så vi kan låsa upp städets potential!


ds_anvil_150.png


Kära spelare,
välkommen till vårt nya event! I "LegionärKungens Städ" kommer du samla in och kombinera olika sorters metall för att smida kraftfulla föremål. Men för att göra det lite mer utmananden vet du inte vilken kombination av material som kommer resultera i vilket föremål!

För att hjälpa dig på traven i denna uppgift, har vi försett dig med en receptbok som automatiskt registrerar alla recept du upptäcker under eventet. För lite mer tips på hur du lyckas, bara fortsätta läsa instruktionerna nedan:


materials.png

Material
Grunden i detta event är sju olika event-specifika material:
  • Bly
  • Tenn
  • Koppar
  • Stål
  • Brons
  • Silver
  • Guld
lead.png
tin.png
copper.png
steel.png
bronze.png
silver.png
gold.png

Bly, Tenn, Koppar och Stål är alla ganska vanligt förekommande, medan Brons, Silver och Guld är något mer sällsynta att hitta.
Det finns flera olika sätt att få nytt material, men det grundläggande sättet är att göra något av följande:
  • Rekrytera trupper
  • Bygga eller uppgradera byggnader
  • Prägla mynt
  • Acceptera erbjudanden om byteshandel
  • Attackera byar
  • Försvara byar
Varje sak har en chans att ge dig ett gratis slumpmässigt material. På detta sätt kan du få upp till åtta olika material varje dag.
På eventskärmen ser du en översikt över hur många gratis material du redan har fått.
Dessutom kan du få material genom att göra uppdragen för eventet, och vara en del av de dagliga rankningarna för eventet.

materials.png

Städet
För att smida ett föremål, välj bara tre material på städet och börja skapa. De skapade föremålen läggs i ditt lager och receptet läggs till i din receptbok.
Notera att varje recept kommer att skapa ett föremål, det finns inga recept som inte resulterar i att ett föremål skapas. Det innebär att det finns ett par föremål man kan skapa med mer än ett recept.
Dessutom är recepten olika för varje spelare! Men det kommer alltid vara så att om du använder sällsynta material (Brons, Silver och Guld) får du mer värdefulla föremål.
Din receptbok kommer även låta dig filtrerar för specifika material, och om du har alla material som krävs, låta dig skapa dem direkt från receptboken.

materials.png

Event Detaljer
Eventet startar den 10:e april, klockan 14:00 april, och kommer köras till den 24:e april klockan 14:00 (notera att detta är i server tid).
Vänligen notera att det kan ta ett par minuter innan eventet dyker upp för alla spelare.

När eventet avslutats kommer eventet i sig, alla recept och allt överblivet material att tas bort; de kommer inte att överföras till nästa gång eventet körs. Alla föremål du skapat och inte använt än, kommer däremot självklart att stanna i ditt lager.

Vi hoppas du ska gilla vårt nya event! Eftersom det är ett helt nytt event, ser vi förväntansfullt fram emot din feedback, som du kan lämna i denna tråd på foumet på .net om du vill skriva på engelska (vill du skriva på svenska kan du göra det i den här tråden). Tack!


tribalwarsteamSWE1.png
 
Senast ändrad:
Topp