krigsförklaring

Diskussion i 'Värld 22' startad av wizzlee, 28. mar 2013.

Dela sidan

 1. Skriv till mig ingame så kan vi diskutera om du vill =), för denna diskussion kommer väl försvinna ganska snabbt. Eller vill du ta de här?
   
 2. Alexex

  Alexex Member

  Blev medlem:
  8. nov 2011
  Inlägg:
  485
  Antal gilla mottaget:
  0
  Sluta bråka nu barn..
  Och ja, självklart förväntar vi er ett krig mot oss från er med tanke på att ni bryter iapn med oss samtidigt som era allierade planerar krig mot oss.. Var det dumt av mig att dra en sån slutsats? :/
   
 3. Ja, de var de alex :(
   
 4. xeM xeT

  xeM xeT Member

  Blev medlem:
  23. feb 2012
  Inlägg:
  457
  Antal gilla mottaget:
  0
  Nah, jag har sagt mitt :)
   
 5. Men jag har ju inte fått sagt mitt..................................
   
  Last edited by a moderator: 29. mar 2013
 6. xeM xeT

  xeM xeT Member

  Blev medlem:
  23. feb 2012
  Inlägg:
  457
  Antal gilla mottaget:
  0
  Eller så skriver du bara ett PM på externa?
   
 7. blir brauuu
   
 8. wizzlee

  wizzlee Guest


  Så säger enbart fega spelare som spelar ett spel med framgång på andras bekostnad. ZL är i krig med LSFS ( 9 spelare ) rank 2. Turtle drar in iap som de har med ZL ( turtle rank 1 ) planerar gå på ZL för att "ZL kör fulspel går på LSFS när de är få spelare ) men LSFS statistik mesigt är v.22 starkaste stam ( för idioter som har svårt att förstå spelet ). Alltså blir vi boverna i PR för att vi väljer ZL sida i detta krig.


  Vi hade iap med SC, vi avbröt den, behöver inte ta anledningar här men vi avbröt den. Att vi valde krig mot SC var ju som sagt ett självklarhet där vi inte kan stå å titta på LSFS och turtle köra på o manipulera hela v.22 på att gangbanga ZL ( visst absolut så är jag för gangbang men allt har gränser ). SC är en stam i sig själv men bara lite för rädd för manipulativa turtle ( inte haft kontakt med dom ) men tror fallet ligger så att SC fick ( Tvunget av rädsla ) välja turtle´s sida utan att våga säga ifrån.

  Att vi i PR valde gå på SC är ju för att vi är trogna våra vänner, vi gör inte vad vi blivit tillsagda utan vi gör det som sagt just för att underlätta pressen på våra vänner och bli en del av den planerade megaganbanget. Spela spelet utifrån er själva och sluta följa "stora o starka" stammar hela tiden, sow what om det blir tufft ifall ni hamnar i problem med dessa "stora starka" stammar men som ni kanske missat så handlar spelet om vänner från begge parters men i vårt fall är det valda vänner och inte "påtvingade" så som många mindre stammar måste stå ut med.
   
 9. Lawliet

  Lawliet <span style="color:#008080; font-weight: bold;">Vi

  Blev medlem:
  18. mar 2012
  Inlägg:
  1.076
  Antal gilla mottaget:
  3
  Detta bekräftar jag, vi é fan BÄST :D:awsm:;)
   
 10. Alsabe

  Alsabe Guest

  Xem SC har inte snackat skit om er överhuvudtaget på externa det hela började med att ni la upp nåt som er spion fick tag på som sedan turtle kontrade sen plötsligt drogs vi in i snacket om att vi var fjollor?? Elr ska du förneka detta?

  Och vi är inte rädda för turtle dem är en riktigt bra stam men det som är också bra med dem är att dem leker inte "eliter" och skriver inte på ett sådant sätt som ni på ZL gör vilket är passiv aggresivt. Vårt samarbete med Turtle har varit bra från starten samma gäller vår kommunikation medans när vi var IAP med er då var det noll kommunikation och 0 samarbete och från vårt perspektiv så när ni väl kommer från ingenstans ber oss om en allians emot en stam vi har haft inget annat än bra samarbete då var det inte så svårt att fatta detta beslut.

  Ord har sagts från bägge sidor jag förnekar inte detta det borde du också inse.
   
 11. mesut29

  mesut29 Active Member

  Blev medlem:
  21. apr 2011
  Inlägg:
  1.713
  Antal gilla mottaget:
  16
  Vi har fattat sluta vara så negativ mot varandra och ska ni runka eller visa lite stats? O_O
   
 12. mosarn

  mosarn New Member

  Blev medlem:
  8. mar 2012
  Inlägg:
  4
  Antal gilla mottaget:
  0
  Vill bara säga såhär. Turtle är ett par skitstövlar och jag önskar att jag kunnat vara med på ZL/-=PR=- sida istället. Turtle har gjort så mycket som ingenting i kriget än så länge. sen säger dem gång på gång att dem ska gå med i kriget fast hittils har dem inte tagit eller tappat en by. Jag är lojal mot SC eftersom att vi är en bra stam som klarar oss ganska bra ensamma mot ZL och PR. Just det. Ensamma.

  Hoppas inte turtle vinner denna värld för dem är ju antingen efterblivna eller skitstövlar. Förlåt för ranten men jag är inte turtles bitch
  //anonym SC
   
  Last edited: 30. mar 2013
 13. wizzlee

  wizzlee Guest


  det är bra att du är din stam trogen, det ska du också vara hoppas bara ledningen är er medlemmar lika trogna och tänker på ert bästa men i dagsläget så ser det inte så ut, de har inte riktigt tänkt klart på helheten att dom blivit lite utnyttjad ( ni är ersättnings-bara ) men det kommer förhoppningsvis med tiden :) där folk inser det själv.


  Önskar dig all lycka mr, anonym ( vet vem du är ing).
   
 14. Emilio Lopez

  Emilio Lopez Member

  Blev medlem:
  26. okt 2010
  Inlägg:
  65
  Antal gilla mottaget:
  0

  Allvarligt vad vill du? vårda språket och våga stå för vem du är! Tänk med annat än röven nästa gång du skriver här Tack!
   
 15. mesut29

  mesut29 Active Member

  Blev medlem:
  21. apr 2011
  Inlägg:
  1.713
  Antal gilla mottaget:
  16
  Visa respekt för era ally ist :) men de man undrar nu varför Zleppy lämnade sin stam? :)
   
 16. Zleppy

  Zleppy Guest

  Kan det vara pågrund av att ledaren sätter hela stammen i skiten genom att spela sina kort så dåligt som det går. Samt allt ska gynna honom :)
   
 17. wizzlee

  wizzlee Guest

  alltid bortförklaringar kommer från spioner hahahahha vart inte du fredad hahahah INGEN får röra Sleppy ( turtels order ) till SC hahahahah lågggggt, men som sagt fegisar förblir alltid fega ^^
   
 18. Zleppy

  Zleppy Guest


  Någon är visst upprörd... En sak lyckades jag iallfall tillföra till ZL innan det blev av... Aktivitet.
   
 19. xeM xeT

  xeM xeT Member

  Blev medlem:
  23. feb 2012
  Inlägg:
  457
  Antal gilla mottaget:
  0
  Tycker han har rätt att vara upprörd när du som varit här i ZL sen starten och verkat lojal, varit aktiv och glad i stamchatt hela tiden (no homo) men helt plötsligt får för dig att göra allt för att vinna, även ta till fula knep som nu och backstabba oss efter sisådär 2 månader och gå med i en överlägsen rank 1 stam poängmässigt. Visst, det är kul att vinna men det ska vara välförtjänt. Inte stå och titta på när andra jobbet åt en.

  Btw, hatade inte Keyser spioner?
   
 20. mosarn

  mosarn New Member

  Blev medlem:
  8. mar 2012
  Inlägg:
  4
  Antal gilla mottaget:
  0
  Vårda mitt språk? Min mormor har fulare grodor i munnen. Hur skulle vår ledning kunna veta att turtle inte ger sig in i krig som dem säger att dem ska ge sig in i? Jag är besviken på dem för att dem ljuger SC rakt up i ansiktet. Och varför ska jag säga vem jag är? irrelevant och farligt.