Uppdatering Kommande funktion - Dynamisk nattbonus!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
612
Kära spelare,

Vi är glada att kunna meddela ytterligare en kommande funktion för den internationella servern på tribalwars.net.

De flesta av er vet att nästan alla våra versioner har en nattbonus. Detta stärker i princip alla dina försvarsvärden i varje by betydligt under 8 timmar på natten, en tidpunkt specificerad beroende på marknadens tidszon. Tack vare nattbonusen kan spelare gå till sängs lite säkrare och tryggare i vetskapen att deras imperium åtminstone har något skydd mot plötsliga attacker och maktförskjutningar på världen.

Nattbonusen har aldrig funnits på den internationella marknaden på .net, helt enkelt för att det finns alldeles för många olika tidszoner för att det skulle fungera att ange en specifik tid som natt, som skulle gynna alla spelare utan att besvära andra. Nu har vi kommit fram till en lösning som borde kunna ge alla lite ordentlig sömn!

Nattbonus för TribalWars.net

Allmän information

  • Den allmänna tanken är att varje spelare på servern kan ställa in sin egen tid för nattbonus. Du kommer att kunna välja mellan flera olika ramar för tidsinställningar och välja den som passar dina nattliga behov bäst. Med en aktiv nattbonus kommer alla försvarande truppers styrka att höjas med 100%. Detta påverkar inte spejare eller barbarbyar.
  • Alla spelare kan välja önskad tidsram på skärmen Spelalternativ
  • Om en spelare har nybörjarskydd kommer aktiveringen att ställas in omedelbart efter att de har valt en tidsram
  • Om en spelare inte har nybörjarskydd, kommer aktiveringen att ställas in endast efter 14 dagar - för att hålla det rättvist.

Du kommer bara att kunna ändra din tidsram en gång i taget. Det kommer inte att vara möjligt att ändra tidsramen under tiden en vald aktivering fortfarande väntar på att ställas in. Det är inte heller byta så du får två olika tidsramar inom loppet av 24 timmar, så se till att välja den tidsram som bäst passar för din dag.

De tillgängliga valen för natt-tid är (i servertid)

- 00:00 till 08:00
- 08:00 till 16:00
- 16:00 till 00:00

Den första inställningen (00:00 - 08:00) är standardinställningen om en spelare inte själv har ställt in ett nattläge än, för att se till att samtliga spelare åtminstone har en aktiv försvarsbonus. En spelare som ännu inte ställt in sitt nattläge kommer också att se en påminnelse på sin översiktsskärm.

Om en spelare attackeras medan han är i nattläge, ser angriparen denna information på sin attackskärm. Du kommer också att kunna kontrollera på spelarens profil för att se deras inställda nattläge, för att kunna se till att du inte blint skickar dina attacker i fara.

Beta & utrullning

Vi planerar att lägga till den här funktionen till beta-servern snart (förhoppningsvis i nästa vecka), så att ni alla kan kolla in den om du är intresserad. På Beta kommer det att köras ett tag (minst 2 veckor) så alla borde ha gott om tid för feedback. Om ni gillar funktionen och allt går bra kommer Nattläge så småningom att komma på nya världar på .net senast nästa år! Vi hoppas att du kommer gilla att själv testa den här coola funktionen och vi väntar ivrigt på din feedback!

Tack för hjälpen och ha så skoj!

 

Boffe

New Member
Reaktionspoäng
0
Blir ju definitivt skönare med nattbonus av uppenbara anledningar. Extremt positivt att man själv får välja vilka timmar bonusen är aktiv, även om de är lite av en självklarhet. Får en att tänka tillbaka på .se tiden där ett stort klagomål var att de som jobbade natt/var vaken på nätterna hamnade i ett underläge. Något sådant kommer ju inte kunna hända här.

Dock att man ska få ändra tidsramen från dag till dag känns lite halvdant då man kan utnyttja detta på lite olika vis, ska inte klaga allt för mycket innan man provar på det förstås men det väcker en del oro.

Spännande tider framöver iaf.
 

KattRag

Member
Reaktionspoäng
3
Positivt, då man inte varenda gång blir utdanad på natten för att man är svensk