Hur man skriver ihop ett förslag.

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

DeletedUser

Guest
Vi uppskattar alla idéer ifrån våra medlemmar. Faktum är att den största delen av spelet är byggt på vad användarna vill ha. Vi försöker så gott och väl vi bara kan med att tillgodo se begäret av nya funktioner.

Många idéer glöms bort och hamnar långt bak i forumet, delvis för att de inte är väl genomtänkta och kanske gick lite överstyr. Det kan vara en riktigt bra idé, men saknar ett vettigt koncept överlag.


Hur skriver du då upp en id
é på forumet, som du vill ska bli utvecklad och genomförd?

1. Tänk igenom idéen noga, skriv ner småpunkter (Gör gärna en mindmap) som du sedan kan jobba dig vidare ifrån.
2. Ta småpunkterna från din mindmap (Lägg gärna upp din mindmap på forumet också) och skriv ner detaljerna per punkt du utfört. (Vad är funktionen, vad utför den, till vilken nytta är den.)
3. Skriv ett användarkoncept. Vad kommer användaren ha för nytta av denna specifika funktion och vilken typ av användare kommer använda funktionen.
4. Skisser är A och O. Det är lättare för oss att jobba utifrån en skiss som en användare har gjort. I själva verket kan mycket text om koncept skippas om man har gjort i ordning en ordentlig skiss.
5. Skriv ner övriga detaljer. Länkar eller bara där du har plockat lite inspiration och så vidare.

Din id
é, kan sedan öppet diskuteras bland användarna. Om idéen är väl omtyckt, kommer Community Managern att ta idéen, jobba vidare på konceptet och sedan presentera det på engelska för företaget.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp