Event Horden attackerar är tillbaka!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
626

Fienden står vid dörren! Barbarhorderna har förenat sig och marscherar mot ditt kungarike.

Du är extremt underlägsen i styrka så du måste använda all din intelligens och finess för att bryta deras belägring!


Horden attackerar!

Kära spelare,

Horden attackerar igen! De anländer den 14:e januari 2021 kl 14:00 servertid och ger dig möjligheten att använda dina elittrupper och slå tillbaka för att bryta belägringen och vinna värdefulla belöningar.

Eventet avslutas den 18:e januari 2021.

Till strid!

Din uppgift är att bryta igenom en belägring genom att attackera de fem strategiska svaga punkterna i fiendearmén. För att göra ett genombrott måste du prova dig fram för att komma fram till vilken enhet som tar sig igenom på vilken punkt.
För att göra det måste du välja en enhet för varje plats och skicka ut dem i strid. Efter varje attack får du en översikt över attackens resultat, för att hjälpa dig avgöra hur du ska kunna vinna striden.

Om en enhet lyckas indikeras med färger. Grön betyder att rätt enhet valdes för denna plats. Gul betyder att enheten är rätt för striden, men användes inte på rätt plats. Röd betyder att denna enhet inte behövs i den aktuella striden. Varje attack du skickar kräver en Attackplan. Dina generaler kommer fila ihop en ny attackplan varje timme, som låter dig skicka attackarna när du känner dig redo för det.När du fått rätt enhet på alla platser vinner du striden och kan starta en ny. Att starta en ny strid kräver två attackplaner. När en ny strid startas, kommer platserna att slumpas fram igen och ett nytt urval av enheter kommer krävas för att vinna.

Belöningar

Under eventet kommer du kunna tjäna "Vimplar" som du kan använda i eventshoppen till att byta mot värdefulla belöningar. Du får 150 Vimplar för varje korrekt enhet, så totalt 750 Vimplar per strid. Dessutom belönas varje vunnen strid med ytterligare Vimplar. Upp till 500 Vimplar kan erhållas på detta sättet. men den totala mängden beror på antalet försök det tar innan du vinner stiden. Ju fler attacker du behöver skicka, desto färre Vimplar får du.

Eventshoppen kommer vara öppen ytterligare 24 timmar efter eventets slut. Efter det kommer eventet och överblivna Vimplar att tas bort från spelet.


Vi hoppas du ska gilla eventet! Dela gärna med dig av feedback som du kan lämna direkt i denna tråd!