Event Handelsmannen Midas är tillbaka igen!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
171


Kära spelare,

den resande handelsmannen Midas är tillbaka igen och behöver återigen din hjälp!
Ditt jobb är att skydda honom under hans resor, och se till att han kommer fram helskinnad!


Midas kommer starta sin resa den 9:e september kl 14:00 och vara på resande fot i fyra dagar.
Hans resa avslutas alltså den 13:e september kl 14:00.

Notera att alla tider är i servertid.
Besegra angriparna
Under detta event måste du till varje pris försvara handelsmannen Midas genom att slåss mot anfallande skurkar och banditer med ditt förband av legosoldater. Alla har olika styrkor och svagheter.

Angriparna du stöter på väljs slumpmässigt från en pool av olika enheter med varierande offensiva och defensiva värden. Du måste vid varje sammandrabbning tänka efter, och använda dina män klokt för att kunna besegra banditerna.

Striderna är turbaserade (alltså baseras på när det är enhetens tur att anfalla). Längst ner på stridsskärmen ser du i vilken ordning det kommer vara enheternas tur att anfalla. När en enhet attackerar kommer den sänka den utsatta enhetens defensiva värde med ett slumpat värde inom sitt attackvärde. När en enhets defensiva värde blir noll, är den satt ur spel. Men oroa dig inte om dina legosoldater blir knockade, de kommer repa sig och vara klara för drabbning igen till nästa anfall.

Längst ner på stridsskärmen där du ser vilken ordning enheterna kommer attackera, kommer den aktiva enheten visas med en större ikon. För att anfalla en av angriparna, bara klicka på den. En pil kommer visa vilken enhet som attackeras och en siffra visar skadan som gjordes. För att snabba upp animeringen och kanske spara lite tid hittar du ett val för just detta längst ner till höger på stridsskärmen.

Skulle du få känslan av att du inte kommer klara av att vinna angreppet, hittar du en knapp för "Smit iväg!" på stridsskärmen. Detta låter dig avsluta en strid direkt. Att fly från striden kommer räknas som en förlust, med alla negativa effekter det innebär.

Genom att lyckas besegra angriparna tar din karavan sig vidare, dina legosoldater får mer erfarenhet och blir efterhand starkare. Deras offensiva och defensiva förmågor ökar men det blir också mer troligt att de stöter på starkare fiender efter vägen. Men kom ihåg att även om dina legosoldater kan slåss fler gånger, så får de bara erfarenhet för 20 angrepp per dag. Kistor däremot, kommer alltid innehålla extra erfarenhet för dina legosoldater.


Öppna kistor
När alla angriparnas enheter är besegrade kommer Midas belöna dig med en kista. Dessa kistor kan innehålla ett av flera olika föremål. För att se vad som kan vara i kistan behöver du bara klicka på den. Att öppna kistorna tar tid, och du kan bara bära tre kistor i taget. Om du uppnått maximalt antal kistor kommer du inte kunna få nya förrän en av de gamla öppnats. Så se till att låsa upp dem regelbundet!
Handelsmannen Midas kommer också ge dig ytterligare belöningar ju närmare hans slutmål ni kommer. Du kan se möjliga belöningar visade överst på eventskärmen. Men kom ihåg att det bara är strider du vinner som gör att du kommer närmare målet! Om du förlorar en strid eller måste fly, förlorar du en del av den väg du redan kommit framåt.

Vi hoppas du gillar vårt event och önskar dig lycklig resa!

Vi ser också framemot feedback och synpunkter som du kan lämna i denna tråd!