Event Handelsmannen Midas är här igen!

SuperNova

Administrator
Reaktionspoäng
613


Kära spelare,

den resande handelsmannen Midas är tillbaka igen och även denna gång behöver han din hjälp! Ditt jobb är att skydda honom under hans resor, och se till att han kommer fram helskinnad.

Även om eventet förmodligen låter bekant för våra gamla krigare, så vill vi påpeka att vi gjort flera ändringar och förbättringar sedan förra gången du såg detta eventet.

Midas kommer starta sin resa den 14:e november kl 14:00 och vara på resande fot i fyra dagar.
Hans resa är slut den 18:e november kl 14:00.Förbättringar
Sedan förra gången du mötte Midas har vi gjort en del förbättringar av eventet.

  • Vi har lagt till en knapp för att fly; "Smit iväg!" på stridsskärmen. Detta låter dig avsluta en strid direkt. Att fly från striden kommer räknas som en förlust, med alla negativa effekter det innebär.
  • Vi har lagt till ett tips som informerar om att det inte är möjligt att ha ytterligare kistor när alla dina utrymme för kistor redan är upptagna.
  • Vi har lagt till information om att legosoldaterna bara kan få erfarenhet för de första 20 striderna per dag, på flera olika ställen i eventet.
  • De högre belöningarna för milstolparna är nu lite lättare att uppnå (kravet på distans har sänkts).
Besegra angriparna
Under detta event måste du till varje pris försvara handelsmannen Midas genom att slåss mot anfallande skurkar och banditer med ditt förband av legosoldater. Alla har olika styrkor och svagheter.

Angriperna du stöter på väljs slumpmässigt från en pool av olika enheter med varierande offensiva och defensiva värden. Du måste vid varje sammandrabbning tänka efter, och använda dina män klokt för att kunna besegra banditerna.

Striderna är turbaserade (alltså baseras på när det är enhetens tur att anfalla). Längst ner på stridsskärmen ser du i vilken ordning det kommer vara enheternas tur att anfalla. När en enhet attackerar kommer den sänka den utsatta enhetens defensiva värde med ett slumpat värde inom sitt attackvärde. När en enhets defensiva värde blir noll, är den satt ur spel. Men oroa dig inte om dina legosoldater blir knockade, de kommer repa sig och vara klara för drabbning igen till nästa anfall.

Längst ner på stridsskärmen där du ser vilken ordning enheterna kommer attackera, kommer den aktiva enheten visas med en större ikon. För att anfalla en av angriparna, bara klicka på den. En pil kommer visa vilken enhet som attackeras och en siffra visar skadan som gjordes. För att snabba upp animeringen och kanske spara lite tid hittar du ett val för just detta längst ner till höger på stridsskärmen.

Öppna kistor
När alla angriparnas enheter är besegrade kommer Midas belöna dig med en kista från hans kärra. Dessa kistor kan innehålla ett av flera olika föremål. För att se vad som kan vara i kistan behöver du bara klicka på den för att se en lista. Att öppna kistorna tar tid, och du kan bara bära tre kistor i taget på resan. Så se till att låsa upp dem regelbundet! Inuti kistorna hittar du även erfarenhetspoäng för dina legosoldater. När de når en högre nivå förbättras deras offensiva och defensiva förmågor, men det innebär även att de angripare som dyker upp kommer bli tuffare.Den välbärgade handelsmannen Midas kommer också ge dig med ytterligare belöningar ju närmare hans slutmål ni kommer. Du kan se möjliga belöningar visade överst på eventskärmen. Men kom ihåg att det bara är strider du vinner som kommer göra du kommer närmare målet med din skyddsling! Om du förlorar en strid och måste fly, förlorar du en del av den väg du redan kommit framåt.

Vi hoppas du gillar vårt event och önskar dig lycklig resa!
Vi ser också framemot feedback och synpunkter som du kan lämna i denna tråd!