HOF Hall of Fame!

Status
Ej öppen för ytterligare svar.

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
205
toppstamC4.png


Vi ger stående ovationer till stammen Glappkäftarna och deras medlemmar för att kl 20:05:01, den 30:e januari 2019 ha vunnit Casual 4!

Joel vann med genom att ha uppnått dominans genom att äga 60% av alla spelarägda byar i världen.

toppspelareC4.png


Topp 3 spelare:
Rank 1 - KHKaren1993
Rank 2 - Lilll Aka Laamo
Rank 3 - skeppet

Dessa spelare kommer belönas med: 3000, 2000, 1000 premiumpoäng.

Som grädde på moset, kommer alla medlemmar i den vinnande stammen tilldelas 500 premiumpoäng var.

Vinsterna är insatta på de vinnande kontona. Om du vill ha hela eller delar av din vinst överförd till .net, tvekan inte att skriva till supporten!


Casual 4 - » Gäst-tillträde


Vi vill även passa på att tacka alla som har spelat på Casual 4 och hoppas att ni haft en bra och rolig tid!

StamC4.png


Casual 4 specifikt!

På grund av den uppdatering som släpptes till spelet den 4:e december gick stängningen av Casual 4 i allt väsentligt extremt mycket snabbare än någon hade möjlighet att förutse - att uppnå dominansen borde i varje fall tagit en vecka men istället tog det blott ett par timmar. Det är en kombination av att systemets endgame översikt (med all nödvändig info) ligger nere, samtidigt som det nya systemet efter uppdateringen än så länge är nytt och okänt, och att spelarnas planering inte lyser igenom i statistiken - tar man in fler medlemmar ökar självklart dominansen omgående.

Resultatet av dessa knepiga förutsättningar blev att världen stängde samma sekund som dominanskravet uppnåddes, vilket skedde direkt den ledande stammen fick in en ny medlem. Världen blir enligt de nya funktionerna i det läget direkt låst, alla rankningar frusna, stammarna låsta och alla vinster faller ut automatiskt. Det innebar att ytterligare två inbjudna spelare inte kunde klicka på knappen för att gå med stammen - möjligheten försvann i det ögonblicket.

Vi kan inte låsa upp och justera detta på Casual 4 i efterhand så alla spelare som skulle varit med i den vinnande stammen verkligen var med. Riskerna är för stora, när funktionen är så pass ny och obeprövad. Vid genomgång är det bekräftat att det fanns ytterligare två spelare som skulle varit med om dessa förutsättningar varit kända, och/eller dominansprocenten satts högre.

Dessa båda spelare är här med i vinnande stammen, trots att statistiken på sidan uppgifterna är hämtade ifrån inte visar detta. Vi kan bara beklaga att den här vinsten kom som en blixt från klar himmel för samtliga inblandade, och man inte hann med att avrunda.
 
Status
Ej öppen för ytterligare svar.
Topp