Event Girighetens Grottor!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
197
logo.pngGirighetens GrottorVar hälsade krigare,

Förbered er för ett nytt äventyr här på Tribal Wars! Vi är glada över att tillkännage vårt kommande evenemang, "Girighetens Grottor", som startar den 24 maj 2023 och kommer vara aktivt till den 28 maj 2023.. Detta är ett "rogue-like" event där du kan välja din egen väg genom eventkartan, med tre vägar att välja mellan och enstaka möjligheter att gå över till andra vägar.

map.png


På din väg över kartan kommer du att slåss mot fiender och uppgradera dina stats, och ha chansen att tjäna Rubiner på vägen. Använd Rubinerna för att köpa föremål från butiken och förbered dig för ännu större utmaningar.
Men en varning:
om din hälsa når noll kommer du att bli besegrad och kartan återställs, med fiender och statistik som återvänder till deras basnivåer. Det enda du kommer att behålla är de Rubiner du samlat in.battle.png

För att ta dig igenom eventet måste du hantera din energi klokt. Du börjar med 10/10 energi, och det kommer att återskapas en energipoäng för varje timme du har mindre än max antal energi. Du kan också köpa extra energi med Premiumpoängs, men välj klokt mellan påfyllningsalternativ på 1, 5 eller 10 energier.


Stats​
Lager​
Glöm inte att hålla ett öga på din statistik, lager och själva kartan.
Du kommer att se din hälsa, skada, rustning och chans på kritisk skada på vänster sida av skärmen, och ditt lager med tre olika handelsvalutor till höger. Kartan består av 18 fält, inklusive strids-, händelse-, skatt-, handels-, boss- och förskottsfält, med vägar och korsningar att navigera längs vägen.
stats.png
inventory.pngVi hoppas att du är sugen på att ta dig an "Girighetens grottor" och bevisa dina färdigheter som krigare. Lycka till, och må ödet le mot dig!

Vi ser fram emot din feedback, som du kan lämna här i denna tråden.


tribalwarsteamSWE2.png
 
Senast ändrad:
Topp