Officiellt! Gällande den aktuella situationen i Ukraina

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
205
Kära spelare,

Under de senaste dagarna har vi med stor sorg sett de destruktiva effekterna av att den ryska armén invaderar Ukraina. Vi är verkligen förkrossade över att se dessa förödande krigsscener från den delen av världen. Ingen själ i världen borde gå igenom krigsångest, förödelse och förlust och ändå är detta verkligheten för miljontals människor de sista dagarna.

InnoGames har donerat 10 000 EUR till Röda Korset, en välkänd organisation som ska göra humanitärt arbete, allt från att hjälpa flyktingar till att utbilda läkare. Förutom det undersöker vi också möjligheterna att få filtar, luftsängar och andra varor till organisationer som är ansvariga för att hjälpa folket i Ukraina som varit tvungna att lämna sina hus och hem på grund av detta fruktansvärda krig.

Vi vet att det finns många människor där ute som vill hjälpa till och inte vet exakt hur. Vi har en vacker och stark gemenskap av spelare i Ukraina och vi vill göra vårt bästa för att stödja dem i dessa tider av nöd. Det är därför vi bestämde oss för att dela med oss av en tillförlitlig lista över sätt på hur vi, alla tillsammans, kan stödja folket i Ukraina i dessa svåra tider: https://www.globalcitizen.org/en/content/ways-to-help-ukraine-conflict/.

Låt oss alla visa vänlighet och förståelse för varandra och tillsammans hoppas på bättre och lugnare tider!

InnoGames genom:

tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp