free2win eller pay2win

Diskussion i 'Frågor' startad av Stefan Löfven, 16. jan 2014.

Dela sidan

 1. Hejsan!

  kopierat från http://www.innogames.com/en/help/

  Mina åsikter:

  Funktioner som är "ok":
  Premiumkonto
  Farmassistenten

  Varför?
  Vi börjar med premiumkontot, dessa funktioner tycker jag förenklar spelet för personer som har svårt med att räkna ut saker själv, den fixar grafiken lite och gör så man kan uppgradera lite mer, nej nej inget problem med det då det görs för hand lika enkelt.

  Farmassistenten finns det inte så mycket att säga om, man kan göra det för hand men det tar bara lite längre tid men detta är acceptabelt.

  Funktioner som bryter mot era egna ord
  Alla nya och de kommande som har pratats om.

  Varför?

  Vi börjar att ta 20% mer resurser som exempel, i starten är detta guld värt och ger ett stort försprång för dem som vill spela seriöst och som inte har pp, man får alltså 20% och om man har flera byar redan tidigt så blir det ännu mer overpowered. Byggnadshalveringar är också något, vi säger att det tar 1 timma att uppgradera muren och folk försöker adla en, när man har pp kan man enkelt bara halvera allting och få muren upp till 20 på nolltid medans om man inte har premiumkonto så är det kört om den är nere i 0. Lyckohjulet där man kunde använda premium var också pay2win då folk kunde snurra massa gånger bara för att få mer resurser etc och detta ger också en stor boost som man inte kan få tag på själv "när man byter så förlorar man mer resurser en man får".

  Dessa kommande funktioner som att få adelsman för pp kommer ha stor betydelse om vem som kommer plocka första byn, man kan få nya adelståg på nolltid om dem dör utan att spendera en ynka resurs, detta är väll ändå p2w eller?

  mvh

  /detta är också skickat till svenska supporten, vet någon var jag kan skicka så det kommer till huvudkontoret, på engelska då :)
   
 2. henrik338

  henrik338 GuideGud

  Blev medlem:
  19. jan 2008
  Inlägg:
  4.778
  Antal gilla mottaget:
  39
  Förbannade sosse, sluta klaga på de rika & skaffa ett jobb istället.
   
 3. Bara så att jag tjänar lite mer en dig :)
   
 4. Ogiltigt

  Ogiltigt Well-Known Member

  Blev medlem:
  3. aug 2013
  Inlägg:
  1.365
  Antal gilla mottaget:
  26
  Heheh

  Nä men alltså jag tror alla håller med dig Stefan, *host*host* iallafall när det gäller denna tråden ;) Hur som helst kommer det förmodligen inte räcka då innogames bestämt sig för att köra fullt ut med alla premfunktioner på de vanliga världarna och använda HPn till lite mer "rimliga" premfunktioner.

  Bra skrivet iaf :)


  Edit: Här finns en e-mail till kontoret
  http://legal.innogames.de/staemme/se/imprint
   
  Last edited: 16. jan 2014
 5. Ska skicka iväg ett mail senare idag och se vad dom svarar :)
   
 6. TheLaw

  TheLaw Guest

  Löjligt att det ens kommer upp fler trådar som denna. Alla vet att de nya premiumfunktionerna är riktiga speldödare och skulle innogames haft något intresse av vad vi spelare anser om dem skulle de redan varit borta.

  Vad du skriver här har skrivits ett hundra gånger innan och kommer inte betyda något för innogames även fast det skrivs hundra gånger till.