Uppdatering Forum - Xenforo kontolänkning

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
216
Xenforo kontolänkning - Uppdatering

Kära spelare,

vänligen notera följande förändringar för Xenforo kontolänkning uppdateringen.


Alla spelare som påverkas av denna uppdatering har redan fått ett meddelande som förklarar eventuella problem med deras konton och skickar dem vidare till vårt supportteam.

För att säkerställa sekretess och säkerhets problematik som kan uppstå, har vi lagt till ytterligare ett steg i processen mellan att länka sitt forumskonto till spelkontot. Samtliga påverkade spelare kommer få ytterligare ett meddelande här på forumet de närmaste dagarna, som ber om en verifiering av rättigheten (ägarskapet) av deras forumskonto.

Om kontot inte länkas via denna process kommer det raderas under de kommande veckorna. Vänligen kontrollera din inkorg här på forumet - utskicket kommer ske vid flera tillfällen under de kommande veckorna.

Länkningsprocessen i sig själv kommer ge dig ytterligare, specifik information, till exempel om kontot behöver byta namn eller något liknande. När processen är klar, kommer ditt forumskonto vara fullständigt säkrat och du behöver inte verifiera det igen om du får ett ytterligare meddelande.

Med vänliga hälsningar,


tribalwarsteamSWE1.png
 
Topp