Nyhet! Ett nytt endgame närmar sig

SuperNova

Administrator
Kära spelare,

Tribal Wars teamet är glada att kunna annonsera att vårt senaste endgame, "Upplysningens Ålder" officiellt kommer lanseras på den nyaste världen i juli!

I Upplysningens Ålder måste du och dina stammedlemmar säkra speciella Universitetsbyar och uppgradera Universiteten för att försäkra att ni är de första som låser upp banbrytande taktiker och krigsvapen. Den första stammen som uppgraderat sitt Universitet kommer gå in i Upplysningens Ålder!

Med detta tillkännagivande ger vi dig en snabb översikt över funktionen och detaljer om de viktigaste aspekterna.

En wiki sida med mer detaljerad information kommer att delas snart


Universitetsbyar

Omedelbart efter att du startar på en värld kan du se Universitetsbyarna på kartan och förbereda strategierna. Universiteten förblir under nybörjarskydd genom hela första fasen av spelet, och när detta hävs kkommer du och din stam att kunna adla dem. Under din lojalitet kommer det att ta resurssamordning för att samla de enorma investeringar som krävs för att öka Universitetets nivå.
Din stam kan sänka Universitetets nivå för fientliga stammar genom att erövra byn eller framgångsrikt attackera med katapulter.

Första stammen som fullständigt bygger upp sitt Universitet kommer förklaras som vinnare!
Det är dags att förbereda för strid och att säkra att ni behåller de lärda för er själva! Bara de kraftfullaste stammarna kommer klara av att försvara sitt Universitet och träda in i Upplysningens Ålder.

Vi ser framemot din feedback, som du kan lämna i denna tråden eller i feedbacktråden på .net's forum.

Med vänliga hälsningar