Det ryktas att ...

Diskussion i 'Värld 12' startad av mudnor, 19. aug 2010.

Dela sidan

 1. Mr.Black

  Mr.Black Guest

  Håller vi inte på med det? Ditt konto gick ju relativt lätt att ta ner. Även ifall du har/hade det där "taktiska tänkandet".
   
 2. Super boltz

  Super boltz Guest

  Ni har aldrig tagit ner mig när jag suttit på kontot även om din ledare Black försöte åtaliga gånger, vad det har med saken att göra vet jag inte.
   
 3. DaniBoy

  DaniBoy Guest

  Haha, vill du veta varför?

  Jo, för att du sitter kvar på en värld du slutade/blev adlad på i månader efter bara för att med jämna mellanrum påpeka hur extremt dåliga spelarna som besegrade dig i diplomati och krig är. Jag hade respekterat det om du hade följt världen med någon form av neutralitet, men du säger ju emot dig själv totalt gång på gång genom att dels påpela vilket skitvärld v12 är - dels med att sitta och agera inom den varenda dag. Bestäm dig, jag föreslår att du lämnar denna uppenbarligen urusla världen för sig själv och pallrar dig tillbaka till ditt pompösa och oslagbara v5.
   
 4. taipan9

  taipan9 Active Member

  Blev medlem:
  18. maj 2009
  Inlägg:
  1.141
  Antal gilla mottaget:
  3
  mur 0 omringat av er? måste väll vara en NOOB då
   
 5. söderåsen

  söderåsen Guest

  har oxå lagt märke till att du bara tuggar på allt o alla, om hur dåliga alla andra är, o på många världar oxå, men vilka prestationer kan du uppvisa själv boltz !

  Konstigt :confused:
   
 6. Mr.Black

  Mr.Black Guest

  Jepp det är de, räknat med moralen också?

  Sedan är det smartare att bara snajpa tågen då du förlorar på tok för mycket trupper med en mur på 0.
   
 7. Super boltz

  Super boltz Guest

  jag kan visa hur man mergar om ni inte visste det vid det här lagret. :):):):)

  annars kan vi mötas någon gång om du orkar spela
   
 8. Black Sparkz

  Black Sparkz Guest

  Huh, har inga minnen av att jag försökte adlade av det kontot som du satt på? Iaf inte när du satt där, men kan mycket väl vara så att jag adlade av det senare. Fast det var inte dig jag fokuserade på när jag kom ner till fronten. Det var byar inåt land/nära mig som jag adlade först och främst. Och vad jag vet så kom jag ner till fronten och sen slutade du rätt så fort därefter, om man nu ska tro på vad du säger här ute.
   
  Last edited by a moderator: 7. maj 2011
 9. Super boltz

  Super boltz Guest

  Det stämmer att jag la ner när motståndet som jag var på la ner och ni började internadla, såg inte vitsen med att spendera tid på att adla inaktiva spelare. sedan kan jag alltid dra till med IRL också då det är populärt att säga.
   
 10. Black Sparkz

  Black Sparkz Guest

  Du ändrar dig otroligt snabbt här ute, var det inte så att jag försökte en himla massa med att ta byar från ditt konto när du spelade, men nu erkänner du att du faktiskt la ner väldigt snabbt när jag kom ner till fronten, har inte sagt att det är pga det du la ner. Men rätt enkelt att räkna ut att jag inte ens skickade skarpa mot ditt konto eftersom det gick mot de byar nära mig. Du låg inte närmast mig när jag kom ner till fronten.

  Och där var den saken ur världen eftersom sanningen nu är framme.
  Nu kan ryktestråden återgå till att vara en ryktestråd ;)
   
 11. Super boltz

  Super boltz Guest

  Den versionen som stämmer var att skolan börjar ta illa vid 24/7 spelande på tw och jag drog ner allt tw spelande för att återkomma några månader senare när allt rullade på som det skulle, det var inte pga dig och att jag var rädd för dig eller något annat motstånd(?) som tyt bjöd på.

  vill du ta åt dig äran så kör på.
   
 12. Black Sparkz

  Black Sparkz Guest

  Citerar mig själv så kanske du ser vad jag skrev denna gången så slipper du slänga ur dig något som jag inte ens antyder =) Har även för mig att vi pratade på skype om varför du la ner där du faktiskt sa att skolan tog för mkt tid. Och frågar du mig gjorde du rätt som la ner och ägnade din tid till skolan.

  Sanningen så att säga är att jag aldrig ägnade någon större tid till att försöka adla eller rensa dig när du spelade på v12, utan jag la ner min tid med att rensa och adla av de som istället låg nära mig. = Sanningen har kommit fram.

  Nu kan väl tråden gå tillbaka till att vara det den ska vara, en ryktes tråd. Om du vill prata vidare SB kan du alltid höra av dig via pm.
   
  Last edited by a moderator: 7. maj 2011
 13. Super boltz

  Super boltz Guest

  det stämmer, dock är min loggar bort tagna iom ominstallation av datorn, borde kriga mot dig oftare :)
   
 14. Acedia

  Acedia Guest

  Ryktas att v12´s överlägset snyggaste spelare kommer skickas till rimmen om ca 10 timmar o_O
   
 15. tranquill

  tranquill Member

  Blev medlem:
  5. maj 2010
  Inlägg:
  276
  Antal gilla mottaget:
  9
  dör du nu Ace :( <3
   
 16. söderåsen

  söderåsen Guest

  måste dementera de, ja kan inte rimmas :D
   
 17. Super boltz

  Super boltz Guest

  Du är björn, du ska ramas 'HaHa'
   
 18. Acedia

  Acedia Guest

  Ryktas att du lider brist på minst 1/4 saker... speglar, verklighetsuppfattning, god syn eller förmågan till att göra realistiska bedömningar ^_^
   
 19. söderåsen

  söderåsen Guest

  Ryktas kraftigt att de just nu på radion spelas

  Look whos talking now
   
 20. söderåsen

  söderåsen Guest

  ryktet säger att ja egentligen tänkt säga till dej Acedia att du ser väldigt bra ut, står me båda fötterna på jorden, har inga som helst fysiska fel o du har en perfekt förmåga o göra bra bedömningar samt att du e en bra spelare

  men allt detta stämmer alltså inte då min brist på följande saker träder ikraft, speglar, verklighetsuppfattning, god syn eller förmågan till att göra realistiska bedömninga

  sorry Acedia, men du får allt lära dej leva med att vara ful, knäpp, knappt ha ledsyn o leva in din glasbubbla ! sorry !!! :D