Event Damma av dina katapulter - Läger Kraschande Katapulter är här igen!

SuperNova

Community Management
Tribal Wars Teamet
Reaktionspoäng
202

Läger Kraschande Katapulter


Känner du hur marken skakar? Ser du röken vid horisonten? Kan du höra trummorna? De måste vara tusentals!
Eller så var det vad de trodde... för det är värre, mycket värre - för dem!

Du är nu ansvarig för en mäktig katapult och deras by kommer att brinna när ni, Min Herre och Min Dam, låter helvetet regna från himlen!
Våra spioner hittade sex mål värda att förstöra, kommandohallen, barackerna, marknaden, farmen, den gamla smedjan och stallet.
Att förstöra alla dessa kommer att göra dem oförmögna att slå tillbaka!
Men se upp - vi kan inte se byggnaderna, eftersom det finns en skog mellan oss och dem!


camp.pngErs Majestät, de kastar stenar!?!:eek:

Kära spelare,

välkommen till vårt event "Läger Kraschande Katapulter"! I det här eventet kommer du att vara ansvarig för en mäktig och kraftfull katapult för att förstöra dina fienders huvudbyggnader. Eventet startar den 11:e maj.

Start: 11:e maj 2023, 14:00 servertid
Slut: 15:e maj 2023, 14:00 servertid

De flesta av er spelade det med största sannolikhet som barn Sänka Skepp. Detta hundraåriga spel är nu tillgängligt för dig här, i Tribal Wars!
Vi hörde er och insåg, att ja, vårt community gillar verkligen inte fartyg. Eller något som är relaterat till vatten. Så vi gjorde en helt vattenfri karta att spela på!

Spelet äger rum på en 6x6 karta. På det rutnätet kommer 6 olika fiendebyggnader att skapas, dolda för dig. För att skjuta med din katapult klickar du bara på en fyrkant och försöker hitta platsen för en byggnad. Målet är att krascha dem alla! Placeringen av dessa byggnader är alltid slumpad, men de har alltid samma storlek, form och rotation. Att träffa byggnader med ett skott kommer att resultera i att räknaren som visas under kartan för byggnaden ökar, så om du träffar kommandohallen kommer du att se en 1/4 på räknaren.

Dessutom, så snart du träffar en byggnad kommer detta att indikeras av rök som stiger upp från kartan vid platsen. Om du missar en byggnad kommer det att finnas en liten krater istället för rök.
Varje träff kommer att ge dig 1000 eventvaluta, som heter Återtagna Varor! Varje dag får du 10 gratis skott! Detta är också den maximala mängd du kan ha. Att avsluta en karta kommer att ge dig en bonus i eventvaluta, så skjut försiktigt och missa inte den där irriterande lilla marknaden!

För att gå vidare till nästa karta måste du antingen förstöra alla byggnader på kartan eller missa dina skott 6 gånger i rad.De här är byggnaderna som finns i spelet: Kommandohallen, Barackerna, Marknaden, Farmen, Smedjan och Stallet.

Command.jpg
kasern.png
marknad.jpg
farm.jpg
smithy.jpg
stable.jpg

Kommandohallen är gjord av 2x2 rutor.
Barackerna är 3 rutor i L-form
Marknaden är en 1x1 ruta.
Farmen är en 1x2 rektangel.
Smithy är en 3x1 rektangel.
Stallet är en 2x1 rektangel.

Återtagna Varor

De återtagna varorna du får under eventet kan bytas ut i eventshoppen mot kraftfulla föremål för att blåsa upp dina krigsansträngningar. De föremål som byts ut mot denna valuta under eventet kommer finnas kvar i ditt lager när eventet avslutas. Om du bestämt dig för att använda Premiumpoäng för att köpa ammunition kommer prishöjningen att återställas var 24:e timme. När eventet avslutas har du fortfarande 24 timmar på dig att komma åt eventshoppen och använda dina återstående varor. Efter den tiden kommer eventskärmen att vara otillgänglig, varorna tas bort och eventshoppen stängd. Observera att när du överför till en Casual värld kommer dina varor och händelseframsteg inte att överföras till Casual världen.

Ändringar från 2022

Förra året fick vi klagomål på att kartans storlek var för stor för en del skärmar och upplösningar - därför har vi nu lagt till ett reglage så du kan ändra din kartstorlek ganska fritt efter eget önskemål.

Du hittar den längst ner under din Ammunition och Varor, som på bilden här:

cccslider.pngDra ut och se till att verkligen totalkrascha dessa byar!


Vi hoppas du ska gilla vårt event och ser fram emot din feedback, som du kan lämna direkt i den här tråden.


tribalwarsteamSWE2.png
 
Topp